Samsung Galaxy Note III baterijos talpa bus 3450 mAh  (1)

Rugsėjo 4 d. bus pristatytas išmanusis telefonas – „peraugėlis“ Galaxy Note III. Pastarasis bus įdomus dėl savo kiekybinių specifikacijų, nors ne visos jos bus rekordinės ar unikalios.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

4 branduolių procesoriumi Qualcomm Snapdragon 800 ir LTE-Advanced (LTE-A) palaikymu gali pasigirti ir kiti išmanieji telefonai, o ir 3 GB operatyvios atminties jau nebėra egzotika (kinai jau spėjo išleisti telefoną su 4 GB RAM). 5,7“ įstrižainės ekranas ir 13 MP raiškos kamera – visa tai atskiruose modeliuose taip pat matėme konkurentų produkcijoje.

Ar viskas jau taip įprasta? Puslapis Phone Arena, cituodamas anoniminius šaltinius, turinčius būsimo Samsung planšetofono inžinerinį egzempliorių, praneša, jog Galaxy Note III turės 3450 mAh talpos bateriją. Tai yra apie 11% daugiau, nei įdiegta pirmtake (Galaxy Note II turi 3100 mAh talpos bateriją), taigi bus rekordininku tarp visų korėjiečių kompanijos išmaniųjų telefonų.

Antra vertus, reikia atsižvelgti į tai, kad turėsime ne tik didesnės įstrižainės ir raiškos ekraną, tačiau ir daugiau energijos eikvojantį procesorių, taigi netgi padidėjęs akumuliatorius gali nepadidinti autonominio darbo laiko. Aišku, reikės sulaukti oficialaus planšetofono pasirodymo, tuomet ir pamatysime, ar didesnės talpos baterijos pailgins mobilaus įrenginio darbą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(1)

Komentarai (1)