„Plastikinio iPhone“ korpusas bus atsparus įbrėžimams (Video)  (0)

Informaciją apie būsimas Apple naujienas naujienų puslapiai praktiškai renka „visu pasauliu“. Portalas CNet praneša, kad Japonijoje iPhone 5S ir „biudžetinis“ iPhone 5C pas vietos mobiliojo ryšio operatorius pasirodys rugsėjo 20 d. Tai sutampa su anksčiau paskelbta informacija, kad šių išmaniųjų telefonų anonsas įvyks rugsėjo 10 d.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Japonų šaltiniai nepateikė daug medžiagos apie išmaniųjų telefonų skirtumus, ypač kalbant apie flagmaną; jam priskiriamas galingesnis procesorius Apple A7, patobulinta kamera ir naujos spalvos korpusas – paauksuotas. Be to, mygtuke „Home“ pasirodys pirštų atspaudų skaitytuvas.

Be to, internete pasirodė vaizdo klipas, kuriame bandoma improvizuoti su taip vadinamo iPhone 5C korpuso nugarėle – ar tikrai ji bus atspari įbrėžimams? Ir nors niekas negarantuos, kad teste dalyvavo būtent tikrojo iPhone 5C korpuso dalis, rezultatai testo autorius visiškai patenkino: žymių įbrėžimų nebuvo, nors buvo kontaktuota su metaliniais daiktais.

Kadangi dabar mažai kas iš analitikų turi iliuzijų, jog biudžetinis iPhone 5C bus smarkiai pigesnis nei dabartinis iPhone 5, pavadinimas „biudžetinis iPhone“ naujam išmaniajam telefonui nelabai ir tinka. Tikslingiau būtų kalbėti apie plastikinį korpusą, kuris galės praplėsti Apple išmaniųjų telefonų spalvinę gamą, tačiau niekaip ne apie revoliuciją šios korporacijos kainodaroje.

Kompanijos Citi Research, kuri turi savo informatorių tarp Azijos komponentų tiekėjų, piešia kiek kitokią būsimų Apple produktų linijos ateitį, rašo puslapis CNet. Pirmiausia, analitikai yra įsitikinę, kad iPad mini 2 su Retina ekranu pasirodys tik 2014 metų pradžioje, tuo tarpu šių metų rudenį mums bus pasiūlytos tos pačios iPad mini versijos, tik jau už sumažintą kainą – teigiama, kad bazinė versija kainuos vos $249.

2014 metų pirmoje pusėje, šaltinio teigimu, turėtų pasirodyti išmanusis telefonas iPhone 6 su padidintos įstrižainės ekranu. Tiesa, gandais apaugęs „išmanusis laikrodis“ gali būti pristatytas dar iki 2013 metų pabaigos.

Kalbėdami apie iPhone 5C pozicionavimą, Citi analitikai patvirtina daugelio kitų ekspertų išsakytas prognozes – išmanusis telefonas bus siūlomas už ne mažesnę nei $449 kainą, o jo savikaina bus vos $50 mažesnė, nei būsimo flagmano iPhone 5S. „Biudžetinė“ versija Apple kainuos apie $240, tuo tarpu flagmanas – $290. Pelno maržos mažėjimas kol kas nestumia Apple sužaisti kainų karą, ji tik bando sumažinti išlaidas, išsaugodama dabartinį kainų lygį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: