Apple vis tik kuria televizorių; visa paslaptis – turinyje  (0)

Oficialioje Steve Jobs biografijoje pateikti tokie jo žodžiai, susiję su televizija: „Rodos, aš supratau, kaip tai padaryti“. Jų pagrindu gausybė analitikų paruošė daugybė prognozių, kada gi Apple pagaliau išleis savo firminį televizorių. Paskutiniu metu gandų buvo mažai. Vis tik pagaliau pasirodė nauji.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Leidinys Quartz rašo, kad korporacija Apple veda derybas su stambiais kabelinės TV kanalais, kad šie leistų transliuoti jų programas per naują TV tarnybą. Kalbama apie tai, kad kompanija ketina paleisti šią tarnybą savo televizoriuose, o tam nenaudos jokių priedėlių.

Remiantis pateiktais duomenimis, Apple nori, kad kanalai taptų aplikacijomis, kurias paleidus iš karto galima žiūrėti norimą kanalą. Vis tik ne tik kompanija iš Kupertino nori gauti turinio savo būsimiems įrenginiams: panašias derybas veda Sony ir Intel.

Viskas, ko dabar reikia pilnaverčiam Apple televizoriaus debiutui – tai sandoriai dėl turinio. Informaciniai šaltiniai kalba, jog užtenka sudaryti sutartis su vienu ar keliais stambiais TV tinklais, ir kompanija Apple ims įgyvendinti ateities televiziją realybėje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)