Pasaulį juokina neįtikėtinai kvailas žaidimas „Japan World Cup 3“ (Video)  (1)

Japonija jau seniai garsėja keistomis ir neįprastomis pramogomis, o vienas naujausių to pavyzdžių – neįtikėtinai kvailas ir juokingas kompiuterinis žaidimas „Japan World Cup 3“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis naršyklėje veikiantis žaidimas buvo išleistas dar 2011 metais. Jame vyksta savotiškos žirgų lenktynės, tiesa, ne visi žaidime bėgantys padarai yra žirgai. Tiksliau, dauguma jų tokie nėra.

Kitaip nei daugumoje žaidimų, šiame nieko valdyti ar daryti nereikia – tik atlikti statymus ir stebėti neįprastas lenktynes. Jų metu gali tekti išvysti įvairiausių pokštų: šonu ant dviejų kojų bėgantį ir kitomis kojomis mosikuojantį arklį, sniego žmogų, milžinišką medinį Trojos arklį, jūrų liūtą ir įvairiausius absurdiškus jų vadeliotojų manevrus.

Siūlome pasižiūrėti keletą žaidimo ištraukų:

Šį žaidimą galima įsigyti iš „Amazon“ įrašytą į DVD. Paties žaidimo tinklalapis straipsnio rašymo metu buvo nepasiekiamas – matyt, todėl, kad pastarosiomis dienomis šis žaidimas sulaukė milžiniško internautų susidomėjimo, kai į dienos šviesą jį ištraukė pasijuokti mėgstantys „Reddit“ nariai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(15)
(1)
(-1)

Komentarai (1)