Galaxy Gear laikrodžiai pavirs į ištisą įrenginių seriją  (0)

Išmanusis laikrodis Samsung Galaxy Gear labiausiai nuvilia ne dėl kuklių galimybių, kurios neleidžia jo naudoti kaip savarankiško įrenginio. Ir ne dėl riboto suderinamumo, kadangi suderinamus įrenginius galima suskaičiuoti ant vienos rankos pirštų. Didžiausias trūkumas – tai kaina, kuri atbaido potencialius pirkėjus, o taip pat itin trumpas baterijos darbo laikas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl šių priežasčių internete jau verda diskusijos apie Galaxy Gear ateitį ir išmaniųjų laikrodžių perspektyvas apskritai.

Neretai į ugnį alyvos įpila pati kompanija Samsung, kuri su visuomene dalinasi optimistiniais planais, susijusiais su dėvimu kompiuteriu Galaxy Gear. Teigiama, jog šis išmanusis laikrodis bus tik pirmasis paukštis Samsung dėvimų kompiuterių asortimente. Be viso kito, Samsung gali įvairiais būdais modifikuoti Galaxy Gear galimybes, o tai reiškia, kad ateityje galime pamatyti skirtingų tipų Galaxy Gear modelius, nutaikytus į skirtingus kainų segmentus.

Pavyzdžiui, jei išmanusis laikrodis neteks integruotos vaizdo kameros, jų savikaina sumažės, taigi vartotojui jis turėtų atpigti. Perspektyvoje Galaxy Gear iš tikrųjų gali smarkiai išpopuliarėti, tačiau kompanija Samsung dėl to reikės smarkiai paplušėti. Svarbiausia, kad tobulinimo proceso metu nedingtų žodis „išmanusis“, o Galaxy Gear nevirstų paprastu elektroniniu laikrodžiu su Samsung logotipu.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (0)