Lenovo koncepcinis ultrabookas beveik du kartus plonesnis už plonumo "etaloną" Apple MacBook Air  (4)

Įvairių gamintojų siūlomų ultrabookų asortimentas nuolat plečiasi, o tarpu jų pasirodo vis daugiau įdomių modelių. Vienu tokių, puslapio The Verge teigimu, turėtų tapti kinų kompanijos Lenovo koncepcinis nešiojamas kompiuteris ThinkPad 9 Slim. Pastarojo korpuso storis sudaro vos 9,7 mm, o tai yra beveik dvigubai mažiau, nei Apple nešiojamo kompiuterio MacBook Air.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būsimas ultrabookas, šaltinio teigimu, turėtų gauti 13,3“ įstrižainės ekraną, o ekrano raiška sudarys net 3200 x 1800 taškų. Ir panašu, kad aukštos klasės nešiojamuose kompiuteriuose tai jau tampa tradicija. Tokiu būdu, taškų tankis Lenovo ThinkPad 9 Slim gali būti palygintas su naujausiais MacBook Pro, kurie gali pasigirti Retina klasės ekranu – 15,6“ modelio raiška sudaro 2880 x 1800 taškų (220 ppi), o 13,3“ modelio – 2560 x 1600 taškų (227 ppi). Iš kitų Lenovo ThinkPad 9 Slim specifikacijų minimas lengvas ir ypač atsparus aplinkos poveikiui anglies pluošto korpusas, kurį šiuo metu turi aukščiausios klasės Lenovo ultrabookas ThinkPad X1 Carbon, sveriantis maždaug 1 kilogramą.

Deja, šiuo metu nėra tiksliai aišku, ar tai yra tik koncepcinis kinų kompanijos ultrabookas, o galbūt jis taps serijiniu nešiojamu kompiuteriu. Jei taip įvyks, ThinkPad 9 Slim turėtų tapti rimtu žingsniu į priekį. Tiesa, jo kaina, tikėtina, nebus labai demokratiška, ir tai galima matyti iš ThinkPad X1 Carbon atvejo – pastarojo kaina mūsų rinkoje prasideda nuo 5400 litų.

O tai jau brangiau net ir už Apple MacBook Air kompiuterius - čia galite peržiūrėti MacBook Air kompiuterių asortimentą, technines charakteristikas ir lietuviškas kainas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (4)