Pirmojoje „Wix“ konferencijoje Lietuvoje – nuo tarptautinių investuotojų iki „Skype“ vadovo  (0)

Spalio 11 dieną „Teatro arenoje“ įvyks pirmoji Lietuvoje metinė Izraelio kompanijos „Wix“ konferencija „Building High-Growth Internet Companies“, skirta interneto entuziastams, marketingo specialistams ir tiems, kurie dar tik pradeda įgyvendinti savo verslo idėjas. Šis renginys, kartu su spalio 12-13 d. vyksiančiu „hackathonu“, žymi kompanijos „Wix“ veiklos pradžią Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Įkurti biurą Lietuvoje paskatino energinga šalies verslo kultūra, didelė technologijų srities profesionalų pasiūla ir jų inovatyvios idėjos. Kompanija pirmiausia įvertino didelį žmonių, turinčių ne tik puikių techninių žinių, bet ir estetinį pajautimą, potencialą, - sako „Wix“ padalinio Lietuvoje direktorė Monika Laukaitė. - Įkūrę biurą Vilniuje, savo veiklos pradžią norime pradėti su trenksmu: į konferenciją „Building High-Growth Internet Companies“ atsivešime geriausius lektorius, o į „Hachathoną“ – geriausius programuotojus.“

Konferencijoje pranešimą apie užsidegimą ir realybę įgyvendinant verslo idėjas skaitys buvęs „Skype“ vadovas Michaelis Jacksonas, turintis 25 metų patirtį įgyvendinant startuolius nuo idėjos iki multi-milijoninio verslo. Apie internetinio verslo kūrimą bei paslaptis, padėsiančias minimaliais kaštais pasiekti maksimalių rezultatų, kalbės kompanijos „Wix“ įkūrėjas Giora Kaplanas. Investavimo kompanijos „Mangrove Capitals Partners“ partneris Roy‘us Saarsas dalinsis įžvalgomis apie ateities technologijas bei patirtimi iš mobilaus interneto fronto. Pranešimus taip pat skaitys „Wix“ internetinio marketingo direktorius Talas Zoharas, kūrybos vadovas Zachi Massas, programinės įrangos gamintojo „Soluto“ įkūrėjas Tomeras Dviras, finansų vadovė Nurit Reder bei Lietuvos interneto sprendimų kompanijos „Gaumina“ direktorius Darius Bagdžiūnas.

Daugiau informacijos bei nemokama registracija į renginį: www.wixlithuania2013.com

„Wix“ savaitgalis tęsis menų fabrike „Loftas“, kur spalio 12-13 d. įvyks programuotojams, dizaineriams bei kitiems technologijų entuziastams skirtas „hackathonas“. Čia jie bus kviečiami kurti šiuolaikiškas, lengvai adaptuojamas programėles internetinių portalų kūrimo platformai. Sėkmingos programėlės bus patalpintos Wix.com programėlių parduotuvėje, suteiksiančioje galimybę jų kūrėjams gauti pajamas iš daugiau nei 38 mln. vartotojų auditorijos. „Wix“ įkūrėjai „Hackathono“ metu visus norinčius konsultuos, kaip verslo idėją išauginti iki tarptautinės kompanijos. Daugiau informacijos: www.wixhackathonlt.com

Wix.com yra pirmaujanti debesų kompiuterija paremta internetinių portalų kūrimo platforma, turinti daugiau nei 38 milijonų registruotų vartotojų visame pasaulyje. Kompanija buvo įkurta tikint, kad internetas privalo būti prieinamas visiems, norintiems kurti, vystyti ar kitaip prisidėti prie bendro projekto. Suteikdama galimybę užsisakyti nemokamą ir mokamą vartotojo profilio prenumeratą, „Wix“ milijonams įmonių, organizacijų, specialistų ir pavienių asmenų palengvina verslo ar prekių ženklų informacijos sklaidą internete. „Wix.com“ redaktorius“ ir ištobulinta „Programėlių parduotuvė“ leidžia svetainės vartotojams kurti bei valdyti visiškai integruotą ir dinamišką skaitmeninį turinį. „Wix“ būstinė yra Tel Avive, biurai įkurti San Franciske, Niujorke, Dnepropetrovske, o dabar ir Vilniuje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)