Naujaisiais „iPhone“ Lietuvoje prekiaujama ir nesulaukus „Apple“ leidimo  (8)

Nors naujieji „Apple“ išmanieji telefonai „iPhone 5S“ ir „iPhone 5C“ Lietuvoje oficialiai pasirodys tik kitą savaitę, apsukrūs Lietuvos prekeiviai juos nesislėpdami pardavinėja nelaukdami amerikiečių nurodytos datos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujų „iPhone“ modelių galima rasti net keliose lietuviškose interneto parduotuvėse. Kai kurie pardavėjai nurodo jau siūlantys šiems telefonams ir nuolaidas, tiesa, tik simbolines – kelių procentų.

„iPhone 5S“ lietuviams siūlomas už maždaug 3,1 tūkst. Lt, biudžetiniu vadinamą „iPhone 5C“ galima įsigyti už 2,2 tūkst. Lt.

Vakarų šalyse nuo rugsėjo 20-osios parduodamus „iPhone 5S“ ir „iPhone 5C“ nekantriausi pirkėjai Lietuvoje galėjo įsigyti jau spalio pradžioje.

„Mes jais prekiaujame nuo spalio 3 dienos. Kol kas pirkėjų nedaug, tik vienas-kitas. Galbūt juos atgraso didelė kaina?“ – svarstė technikos parduotuvės „Skytech“ komunikacijos vadovė Kristina Lapinskaitė.

Ji nenurodė, iš kur šioje parduotuvėje, dar prieš oficialų prekybos startą, atsirado naujųjų „iPhone“ modelių – tai esą konfidenciali informacija. Tačiau pašnekovė pabrėžė, kad visiems šių įrenginių pirkėjams bus suteikta įprasta, Lietuvoje galiojanti garantija.

Galiojančią garantiją pirkėjams žada ir „iPhone 5C“ jau prekiaujančios internetinės parduotuvės iShop.lt konsultantė. Beje, ši parduotuvė skelbia esanti autorizuota „Apple“ prekių pardavėja Lietuvoje. „Pirkėjų jau buvo, populiariausi – telefonai baltais dangteliais. Taip pat prašo juodų, kurių kol kas neturime. Kitos spalvos pirkėjus mažiau domina“, – teigė iShop.lt atstovė. Ji negalėjo atskleisti nei iš kur šios prekės atkeliavo, nei kiek tokių telefonų lietuviai jau nupirko

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
Autoriai: Gediminas Gasiulis
(4)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: