Apple pripažino, kad dalis iPhone 5S turi problemų su akumuliatoriais  (17)

Naujasis Apple išmanusis telefonas iPhone 5S gavo kiek didesnės talpos bateriją, nei jo pirmtakas iPhone 5. Kartu su kitais energijos valdymo patobulinimais tai leido padidinti autonominio darbo laiką. Tiesa, kai kurie vartotojai skundžiasi, kad baterijos talpa tirpsta tiesiog akyse. Viso to priežastis – gamyklinis brokas, kurio egzistavimą pripažino pati Apple, praneša puslapis The New York Times.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Neseniai mes aptikome gamybinį defektą, paveikusį gana nedidelę iPhone 5S partiją. Defektas gali pailginti baterijos krovimosi laiką arba sumažinti baterijos darbo trukmę“, – teigė Apple atstovė spaudai Teresa Brewer. „Mes raginame klientus su tokiais telefonais kreiptis į mus, tokie telefonai bus pakeisti“.

Kompanija Apple neatskleidė statistikos, kiek išmaniųjų telefonų paveikė šis defektas.

Šaltinio teigimu, problema slypi ne pačiuose akumuliatoriuose, kaip tai gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio.

Apple jau buvo susidūrusi su baterijų problemomis ir anksčiau. Tiesa, tai buvo ne išmanieji telefonai. 2006 metais buvo atšaukta nemažai MacBook nešiojamų kompiuterių. Pastaruosiuose buvo naudojami brokuoti Sony akumuliatoriai, kurie, esant tam tikroms aplinkybėms, galėdavo tiesiog sprogti.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(1)

Komentarai (17)