Eddy Cue papasakojo, kaip Steve Jobs ruošdavo naujų produktų prezentacijas (Video)  (7)

Ne taip seniai San Francisko miesto taryba nusprendė įtraukti Steve Jobs į Šlovės salę. Pastaroji buvo sukurta tam, kad būtų galima garsinti žymių verslininkų pasiekimus, kurie prisidėjo prie San Francisko populiarinimo ir plėtros.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vietoje prieš dvejus metus mirusio Steve'o Jobso, dalyvavo vienas iš Apple vadovų Eddy'is Cue. Jis papasakojo gana įdomią istoriją apie tai, kaip vienas iš Apple įkūrėjų ruošėsi pirmojo monobloko iMac pristatymui.

Eddy Cue teigimu, iki vidurnakčio niekaip nepavyko įeiti į salę, kurioje turėjo būti pademonstruotas naujasis kompiuteris:

„Tai mums teko ateiti po vidurnakčio, kad būtų atlikta šio įvykio repeticija. Buvo numatyta, kad iMac pasirodys iš užkulisių prezentacijos metu. Vėliau mes turėjome įjungti prožektorius. Aš sėdėjau salėje, ir štai iMac pasirodo, prožektoriai užsidegė, ir aš sušukau: „Oho! Nuostabu!“.

„Tačiau Steve‘as staiga viską sustabdo ir sako: „Ne, čia kažkokia nesąmonė!“ Jis sako: „Įrenginys turi pasirodyti iš tos pusės, iš kurios galima pamatyti jo spalvas, šviesa turi sklisti iš šono, kai jis išvažiuoja, o visiškai įsijungti turi tuomet, kai iMac apsisuks“.

„Po 30 minučių viską perdarėme, ir kai pamačiau, kaip įrenginys pasirodo scenoje, sušukau: „Jis buvo visiškai teisus, tai neįtikėtina!“ Jis tiek daug dėmesio skyrė viso to, ką darė detalėms ir mokė mus būti tokiais pat atidžiais.“

Eddy Cue teigimu, pagrindinė Steve'o Jobso ypatybė buvo tai, kad jis galėjo susitelkti į tai, ką darydavo.“ Jis nesistengė būti turtingu, nebandė būti garsiu arba atrodyti didingai. Jis buvo tiesiog pakvaišęs dėl kūrybos proceso, kai kuriama kažkas gražaus.“

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(1)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: