Išradimas, kuris leis popierinius lėktuvėlius valdyti išmaniuoju telefonu (Video)  (10)

Turbūt prisimenate vaikystėje lankstytus popierinius lėktuvėlius, kurie pasiekę aukščiausią tašką ore pradėdavo leistis ir netrukus atsidurdavo ant žemės? Dabar amerikiečių išradimas „PowerUp 3.0“ leis lėktuvėlius ant žemės nuleisti tada, kai to panorėsite ir juos valdyti išmaniuoju telefonu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Popierinių lėktuvėlių valdymo prietaiso „PoweUp 3.0” kūrėjai žada, kad paaukoję 40 dolerių, lėktuvėlį galėsite gauti kitąmet. „PoweUp 3.0” kūrėjai apie projektą skelbia kickstarter.com platformoje, kur per keturias pirmąsias dienas jau surinko virš 360 tūkst. dolerių ir septynis kartus viršijo savo pirminį tikslą – 50 tūkst. dolerių. Prie lėktuvėlio prijungiami prietaisai, kurie „Bluetooth Smart“ jungtimi leidžia jį valdyti išmaniuoju telefonu. Vienu įkrovimu lėktuvėlis nenusileidęs ant žemės gali skristi dešimt minučių.

Iš pradžių žadėta, kad skraidančius lėktuvėlius bus galima valdyti su „iPhone 4s” ir naujesniais modeliais, tačiau po sėkmingo starto minios finansavimo plaftormoje „Kickstarter“ „PowerUp“ kūrėjai išradimu žada pradžiuginti ir „Android“ 4.3 naudotojus.

Iš anksto kickstarter.com užsisakę šį lėktuvėlį jį galės gauti kitąmet gegužę, o masinę prekybą žadama pradėti kitąmet birželį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(15)
(0)
(0)

Komentarai (10)