Xiaomi vadovas: iPhone – geriausias planetoje išmanusis telefonas  (18)

Kinijoje Lei Jun vadinamas vietos Steve Jobsu, o jo kompaniją Xiaomi vartotojai ir ekspertai taip pat mėgsta lyginti su Apple. Lei Jun nenori, kad jis būtų taip tituluojamas, kadangi su didele pagarba žiūri į amerikiečių gamintojo produkciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„iPhone ir toliau yra geriausias išmanusis telefonas pasaulyje. Xiaomi dar reikės daug ko išmokti iš Apple“, – teigė kinų kompanijos vadovas, duodamas interviu vietos leidiniui Beijing News.

Reikia pažymėti, jog Lei Jun savo tėvynėje yra labai populiarus. Kaip ir Steve'as Jobsas, taip ir jis turi savo ištikimų gerbėjų. Tarp jų daugiausia jauni žmonės, kurie neįsivaizduoja savo gyvenimo be išmaniųjų telefonų. Kiekvienais metais Lei Jun surenka didžiulę gerbėjų armiją ir su jais bendrauja. Xiaomi vykdomojo direktoriaus tinklaraštis turi apie porą milijonų prenumeratorių.

Kinijoje kompanijos Xiaomi išmanieji telefonai yra labai populiarūs. Analitikų kompanijos Canalys duomenys rodo, jog 2013 metų II ketvirtyje kompanija netgi sugebėjo aplenkti Apple, namų rinkoje pardavusi 4,4 mln. mobilių įrenginių, tuo tarpu Apple pavyko realizuoti 4,3 mln.

Šiemet Xiaomi tikisi parduoti apie 20 mln. firminių išmaniųjų telefonų, kai praėjusiais metais šis rodiklis buvo 7,19 mln. egzempliorių. Neseniai kompanija buvo pranešusi, jog flagmano Mi-3 pirmoji 100 000 vienetųp artija buvo parduota vos per 86 sekundes.

Xiaomi užmojus rodo ir tai, kad šių metų vasarą kompanija persiviliojo paieškos giganto Google viceprezidentą Hugo Barra. Jis padės kinų kompanijai „plėsti verslą ir produktų asortimentą visame pasaulyje“.

Kol kas įsigyti Xiaomi produkcijos Lietuvoje yra gana problematiška, ko nepasakysi apie Apple išmaniuosius telefonus: labai lengvai galite peržiūrėti visų modelių iPhone pasiūlą bei lietuviškas kainas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(2)

Komentarai (18)

Susijusios žymos: