Pirkėjai masiškai grąžina Kalėdų senelio dovanotus „iPad Air“  (10)

Nors planšetiniai kompiuteriai kartu su išmaniaisiais telefonais šiemet pirmavo laukiamiausių kalėdinių dovanų sąrašuose, pasirodo, netgi daugelio išsvajota „iPad Air“ planšete Kalėdų senelis įtiko anaiptol ne visiems.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per praėjusią parą didžiausios interneto mažmenininkės „Amazon“ padalinys Didžiojoje Britanijoje gavo daugiau nei 1000 pranešimų apie norimus grąžinti „Apple“ planšetinius kompiuterius „iPad“, kurie buvo gauti dovanų per Kalėdas, skelbia „The Next Web“. Leidinys remiasi pačios „Amazon“ paskelbtais duomenimis.

Grąžinimo paraiškas pateikę vartotojai nori atgauti už „iPad“ sumokėtus pinigus, sakoma pranešime. Pranešama, kad per praėjusią parą daugiausiai gauta paraiškų iš „iPad Air“ norinčių atsikratyti žmonių: jie iš viso pateikė daugiau nei 750 paraiškų. Apie 250 pirkėjų per praėjusią parą paprašė grąžinti pinigus už „iPad mini“ planšetes.

Dėl kokių priežasčių vartotojai nori grąžinti „Apple“ planšetes, „Amazon“ nenurodo. Įdomu, kad, pasak „The Next Web“, norinčiųjų grąžinti planšetes su „Android“ operacine sistema yra kur kas mažiau. Per praėjusią parą „Amazon.co.uk“ gavo tik apie 200 tokių paraiškų, tai yra, 5 kartus mažiau, nei lyginant su „iPad“. „Iš visko sprendžiant, „Android“ planšečių savininkai - kur kas laimingesni žmonės, nei tie, kuriems padovanojo „iPad“, - daro išvadą leidinys.

Remiantis „Amazon“ duomenimis, šiemet taip pat daug pirkėjų grąžina per Kalėdas jiems padovanotus „iPod“ grotuvus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(17)
(0)
(0)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: