ASUS pristatė hibridinį kompiuterį su Android ir Windows OS (Video)  (10)

Parodoje CES 2014 kompanija ASUS pristatė hibridinį nešiojamą kompiuterį su Windows 8.1 ir Android. Įdomu tai, kad norint pasinaudoti viena iš šių programinių platformų, perkrauti sistemos nebūtina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Modelis vadinasi ASUS Transformer Book Duet TD300, jo ekraną galima atjungti nuo klaviatūros, taigi turėsime standartinį planšetinį kompiuterį. Gamintojo manymu, planšetiniame režime vartotojai dažniau rinksis Android (kažkodėl pasirinkta ne tokia šviežia Android 4.2 versija), tuo tarpu nešiojamo kompiuterio režimas bus naudojamas kartu su Windows 8.1, labiau tinkančiai verslo aplinkoje. Hibridinis kompiuteris gavo 13,3“ įstrižainės Full HD (1920 x 1080) raiškos ekraną. Taip pat įdiegtas Intel Core i7 procesorius, 4 GB operatyvios atminties, 128 GB SSD kaupiklis. Jei dirbama su operacine sistema Windows, baterijos darbo laikas sudaro apie 5 val., tuo tarpu jei su Android – apie 6 val. Persijungimui tarp sistemų skirtas specialus funkcinis mygtukas.

Kaip šis hibridas atrodo "gyvai" - žemiau esančioje video apžvalgoje:

ASUS Transformer Book Duet TD300 bus prekiaujama Europoje ir Azijoje, kiek vėliau kompiuteris pasirodys ir JAV rinkoje. Planuojama, kad hibridinis įrenginys kainuos apie £500 (2075 lt be mokesčių).

Šiuo metu Lietuvoje galima surasti ir daugiau šios serijos nešiojamų kompiuterių - šioje nuorodoje galite peržiūrėti ASUS Transformer Book serijos kompiuterių asortimentą ir kainas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (10)