Telefonai su 8 branduolių procesoriais Kinijoje kainuoja vos 380 lt  (9)

Konkurencija išmaniųjų telefonų rinkoje labai didelė ne tik brangių, tačiau ir biudžetinių modelių rinkoje. Ir jei būtent aukščiausiame kainų segmente buvo galima tikėtis išvysti 8 branduolių procesorius, tai Kinijos rinka parodė, kad jie gali tapti puikiu konkurenciniu įrankiu ir nebrangių modelių segmente.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinų kompanija Coolpad išleido išmanųjį telefoną Coolpad Great God F1, kuris kainuoja vos 888 juanius, arba maždaug 380 litų. Jame įdiegtas 8 branduolių mobilus procesorius MediaTek MT6592, kuris veikia 1,7 GHz taktiniu dažniu, praneša puslapis DigiTimes.

Išmanusis telefonas gavo 5“ įstrižainės HD 720p (1280 x 720) raiškos ekraną, nugarinėje dalyje įdiegta 13 megapikselių raiškos kamera.

Gana agresyvi kompanijos Coolpad kainodara, ekspertų teigimu, turėtų priversti kitus Kinijos gamintojus imtis atitinkamų veiksmų. Štai gerai žinoma Xiaomi jau šių metų II ketvirtyje planuoja išleisti 8 branduolių procesorių turėsiantį telefoną, kuris kainuos dar mažiau – 799 juanius, arba apie 330 litų.

Kiti Kinijos gamintojai, tokie kaip ZTE, Huawei, Lenovo ir TCL, taip pat turi išmaniųjų telefonų su 8 branduolių SoC mikroschemomis, tačiau jų kaina yra 1699 – 1999 juanių diapazone (715 – 840 lt).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (9)