Gandai: naujos kartos iPhone gaus 10 megapikselių raiškos kamerą  (0)

Ne vienerius metus kompanija Apple savo išmaniuosiuose telefonuose naudojo 8 megapikselių kameras, visai motyvuotai manydama, kad nuotraukų kokybė svarbiau, nei megapikselių kiekis. Tačiau panašu, kad iPhone 6 gaus kamerą, kurios raiška sieks 10 megapikselių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaltinių teigimu, naujasis iPhone gaus 10 megapikselių kamerą su f/1.8 diafragma (dabartinis flagmanas iPhone 5S turi kamerą su f/2.2 diafragma).

Anonimais norėję likti Taivano komponentų gamintojai praneša, kad kompanija Apple be kameros sensoriaus pakeis ir filtrą – bus naudojamas japonų kompanijos JSR sprendimas.

Japonų kompanija gamina filtrus ARTON, kurie naudojami skaitmeniniuose fotoaparatuose su CMOS matrica. Gamintojo teigimu, ARTON yra lengvesnis ir plonesnis, nei dabar iPhone naudojamas IR-filtras. Be to, naujovė leis daryti raiškesnes nuotraukas.

Aišku, reikėtų prisiminti, kad pastaroji informacija nėra patvirtinta oficialiai, o ir tikėtis tai sužinoti iki pat iPhone 6 debiuto tikrai neverta. Kartu reikėtų prisiminti, kad neseniai gandai minėjo tą pačią 8 megapikselių kamerą, kad į dabartinį gandą galima žvelgti skeptiškai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: