Prancūziškas originalumas: visiškai kitokia „Renault“ koncepcija (Foto, Video)  (6)

Delio automobilių parodoje pirmą kartą „Renault“ parodė koncepcinį „KWID“ modelį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2014-02-06 Prancūziškas originalumas: visiškai kitokia „Renault“ koncepcija (Foto, Video)  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai yra būsimo kompaktiško automobilio, kuris bus skirtas naujoms rinkoms, kurioms priklauso ir Indija, vizija. Jis akivaizdžiai byloja, kad pirmiausia bus skirtas jauniesiems klientams. Projektuojant šią koncepciją nemažai prisidėjo ir „Renault Design India“ padalinys. Automobilio idėja – tai vienas iš penkių gėlės, simbolizuojančios gyvenimo ciklą, kuriuo grindžiama visa „Renault“ projektavimo strategija, vainiklapių – „Tyrinėjimas“. Dėl didžiulių ratų „KWID CONCEPT“ atrodo panašus į bagį.

Gamintojų teigimu, „KWID CONCEPT“ salono įkvėpimo šaltiniu tapo paukščių lizdas ir tai esą turi sukelti jaukaus prieglobsčio jausmą. Prietaisų skydas – tai integruotas planšetinis kompiuteris.

„Naujųjų rinkų klientai gerokai jaunesni. Jų lūkesčiai – kitokie, o be to, jie – žaidimų mėgėjai, kurie linkę ne tik labiau įsigilinti į technologijas, bet ir nori jomis pasidžiaugti. Toks automobilis šiuos poreikius patenkina įvairiais būdais“, - sako Serge Mouangue, prekės ženklo vadovas ir Novatoriško bendradarbiavimo laboratorijos vadovas.

„KWID CONCEPT“ sumontuotas naujausios kartos sumažintų gabaritų 1,2 l benzininis variklis su turbokompresoriumi bei dvigubos sankabos transmisija EDC.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (6)