Tapo žinoma, kaip veiks Galaxy S5 pirštų atspaudų skeneris  (0)

Kai kompanija Apple pristatė iPhone 5S, viena iš pagrindinių jo funkcijų buvo pirštų atspaudų skaitytuvas, integruotas į mygtuką „Home“. Ar reikia abejoti, kad analogiškas biometrinis daviklis pasirodys ir būsimame Galaxy S5?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapis SamMobile praneša, jog norint atblokuoti naująjį Samsung flagmaną, reikės pirštą per sensorių prabraukti „vidutiniu greičiu“. Skeneris bus integruotas į Galaxy S5 „pradžios“ mygtuką. Vartotojui teks prabraukti per mygtuką visą piršto pagalvėlės paviršių.

Be to, kompanija Samsung leis naudoti tam tikrus pirštus, kurie bus pritaikyti naudojimui su konkrečiomis aplikacijomis arba kitais sisteminiais įvykiais. Kūrėjai pasiūlys vartotojams ir privatų režimą, kuris bus prieinamas tiek nuskenavus piršto atspaudą, tiek įvedus kodą. Tai leis privačius duomenis laikyti kuo toliau nuo pašalinių akių.

Korėjiečių kompanijos vadovybė jau anksčiau buvo pareiškusi, kad negali ignoruoti technologijos, integruotos į iPhone 5S, o kartu pažadėjo, kad Galaxy S5 bus toks pat sprendimas net ir tuo atveju, jei jis nebus toks tobulas, kaip Apple išmaniajame telefone.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)