Išsamiai pristatytas milijoną svarų sterlingų paaukojimų surinkęs žaidimas Kingdom Come: Deliverance (Video)  (0)

Dan Vavra ir studijos Warhorse ambicingo projekto Kingdom Come: Deliverance finansavimo kampanija puslapyje Kickstarter artėja prie pabaigos, tad kūrėjai nusprendė pasidalinti tam tikra žaidimo medžiaga. Youtube buvo publikuotas vaizdo klipas, kuriam matyti beveik valandos trukmės žaidybinio proceso eiga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dan Vavra asmeniškai pažaidė nedidelį žaidimo fragmentą ir parodė tai, apie ką buvo pasakota ankstesniuose vaizdo klipuose: žaidimo pasaulį, dialogų sistemą, karinę sistemą, personažų ekipiruotę ir jodinėjimą žirgais.

Warhorse Studios vadovas taip pat pranešė, kad būtent šią žaidimo versiją kūrėjai rodė įvairiems leidėjams prieš metus, tačiau niekas iš jų projekto potencialu nepatikėjo. Laimei, buvo susitvarkyta ir be jų pagalbos: šiuo metu surinkta virš 1 mln. svarų sterlingų, nors iš pradžių prašyta 300 tūkst. svarų.

Be to, kad Kingdom Come: Deliverance patraukė daugybės žaidėjų dėmesį, projekto susidomėjo ir Chris Roberts – tas pats, kuris savo kosminiam simuliatoriui surinko keletą dešimčių milijonų dolerių. Jis ne tik paaukojo Warhorse projektui, tačiau kartu pranešė, kad Warhorse ir Cloud Imperium Games (žaidimo Star Citizen kūrėjai) planuoja pasidalinti darbo su varikliuku CryEngine 3 patirtimi.

Kalbant apie Kingdom Come: Deliverance vaizdo klipą, jame parodyta Prie-Alpha žaidimo versija, todėl apie galutinį variantą kalbėta dar anksti. Tai susiję ir su visais žaidimo aspektais, įskaitant personažų įgarsinimą. Pagrindinę žaidimo turinio dalį su pagrindinėmis veikiančiomis funkcijomis žadama išleisti po pusės metų.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(11)
(0)
(2)

Komentarai (0)