HTC One 2 – mobilieji telefonai dominuosiantys išmaniųjų rinkoje?  (0)

Jau kovo 25-tąją dienos šviesą turėtų išvysti naujasis galingas HTC išmanusis telefonas HTC One 2. Kartu turėtų pasirodyti ir dvi papildomos HTC One 2 versijos: Mini ir Max. Kritikai vieningai teigia, jog pirmasis HTC One buvo geriausiai atrodantis išmanusis telefonas. Nepaisant to, pagal pardavimus nepavyko pavyti pagrindinių konkurentų Samsung modelio S4. Taigi, įdomu kaip situacija klostysis gamintojams pristačius naujus išmaniųjų modelius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pristatymo data jau patvirtinta

HTC atsovai oficialiai pranešė, kad kovo 25-toji bus ypatinga diena. Socialiniuose tinkluose ši informacija buvo išplatinta su šaukiniu „Geriausias taps dar geresniu“. Manoma, kad šį kartą HTC ONE 2 mobilieji telefonai tuo pačiu metu bus pristatyti JAV ir Europos rinkoms.

Dizainas išliks panašus?

Daug spekuliacijų sukėlė viename Twitter profilyje paviešintos būsimojo telefono modelio nuotraukos. Jose ONE 2 menkai skiriasi nuo pirmtako: šiek tiek suapvalinti korpuso kraštai ir aukso spalva traukia akį, tačiau pernelyg nestebina. Priekinės dalies viršuje pastebimas „BoomSound“ garsiakalbis bei kamera su nežinomu davikliu šale jos. Tai gali būti apšvietimo ar nuotolio jutikliai arba kažkas visai naujo. Galinėje telefono pusėje pastebimi du objektyvai bei dviguba blykstė.

Tikslus modelio pavadinimas dar nežinomas

Išvertus iš anglų kalbos HTC ONE pavadinimas reiškia vienetą ir simbolizuoja pirmą arba patį geriausią HTC modelį. Dėl šios priežasties HTC One 2 pavadinimas skambėtų išties keistai. Kompanija gali pasielgti ir taip, kad dvejetas prie HTC One pavadinimo būtų rašomas kaip indeksas, viršuje. Kitas galimas variantas — pliuso simbolis: „HTC ONE+“  vartotojui aiškiai sufleruotų, jog tai yra patobulinta HTC ONE versija. Gamintojas gali pasirinkti ir M8 modelio pavadinimą, tačiau manoma, kad racionaliau naudoti vardą siesiantį naująjį modelį su pirmuoju HTC One.

Prognozuojamos charakteristikos

Elektroninės technikos parduotuvės 1a.lt ekspertai prognozuoja, jog HTC One 2 mobilieji telefonai turės 5 colių, 1080 taškų raiškos ekraną bei „Snapdragon 800“ procesorių. Taip pat spėjama, kad telefone bus 2 arba 3 GB RAM ir 2.3 megapikselio priekinė kamera. Naujajame HTC telefone turėtų būti integruota „Android 4.4 KitKat“ operacinė sistema.

Ar bus pirštų antsaudų sensorius?

Pirmasis išmanusis telefonas su pirštų antspaudų technologija buvo Apple iPhone 5s, tačiau jau po keleto mėnesių nuo jo pristatymo HTC išleido One Max versiją taipogi turinčią šią technologiją. Labai realu, kad pirštų antspaudų jutiklis bus ir naujausiame HTC išmaniajame telefone. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: