HTC stebina naujienomis: pristatytas biudžetinis išmanusis su 2 sim kortelėmis ir 4 branduolių MediaTek procesoriumi  (1)

Kompanija HTC, panašu, neketina apsiriboti parodoje MWC 2014 surengtomis prezentacijomis, ir Kinijoje pristatė dar vieną Desire serijos išmanųjį telefoną, kuris priklauso nebrangių sprendimų kategorijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas vadinasi HTC Desire 300, jis gali pasiūlyti kelių SIM kortelių palaikymą, taip pat 4 branduolių MediaTek procesorių MT6582M su 1,3 GHz taktiniu dažniu, nors taivaniečių kompanijai toks pasirinkimas ir nėra labai įprastas.

MediaTek procesoriaus naudojimas vietoj įprastų Qualcomm sprendimų, beje, ir nulėmė gana nedidelę išmaniojo telefono kainą bei jo pozicionavimą kaip biudžetinį sprendimą. Desire 300 gavo 512 MB operatyvios atminties ir 4 GB kaupiklį, kurį galima praplėsti su 32 GB microSD kortele, taip pat 4,5“ įstrižainės 854 x 480 taškų raiškos ekraną.

Telefone galima rasti 5 MP ir 0,3 MP kameras, įdiegta operacinė sistema Android 4.2.2 Jelly Bean. Išmaniojo telefono korpuso storis sudaro 11,25 mm, svoris – 140 gramų. Baterija – 2000 mAh talpos. Ar HTC Desire 300 pasirodys ir už Kinijos ribų, kol kas neaišku.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: