Debiutavo pirmojo asmens šaudyklė Titanfall (Video)  (3)

Po gana ilgo laukimo, daugybės gandų, spekuliacijų ir Beta testavimo debiutavo futuristinė pirmojo asmens šaudyklė Titanfall, kurią galima įsigyti EA elektroninės distribucijos sistemoje Origin.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, nemažai žaidėjų nelabai mėgsta šios Electronic Arts el. parduotuvės ir viena to priežasčių – didesnės nei Steam kainos. Kai kuriems 60 eurų (207 litai) už paprastą leidimą gali pasirodyti per daug, ką jau bekalbėti apie Deluxe Edition už 80 eurų (277 litai).

Beje, Deluxe Edition versijos aprašyme kūrėjai kalba apie sezoninį Titanfall abonentą, ir apie tai buvo pranešta oficialioje Twitter paskyroje. Vis tik išskirtiniame leidime juodai ant balto parašyta, jog „Digital Deluxe Edition turi originalią Titanfall (PC) versiją ir sezoninį abonentą“. Tikėtina, kad dėl jo kūrėjai apsisprendė paskutinėmis minutėmis, o galbūt įsivėlė klaida.

Žaidime Titanfall žaidėjams teks pasimatuoti Titanų ekzoskeletus. Teks išbandyti galingus vaikščiojančius robotus su įspūdinga ginkluote, galinčia sulyginti su žeme visą miesto kvartalą. Kartu numatyta galimybė žaisti ir už paprastus karius. Taip pat numatytas kovos režimas „6 prieš 6“, tuo tarpu papildomą masę sudarys „bot‘ai“.

Be asmeninių kompiuterių žaidimas prieinamas ir Xbox One. Kiek vėliau turėtume pamatyti ir Xbox 360 skirtą versiją. Priminsime, kad Titanfall bus prieinamas išskirtinai Microsoft platformoms. Kaip atrodo žaidybinis procesas, galima pamatyti žemiau pateiktame vaizdo klipe:

)

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (3)