Galaxy S5 tiekimas gali sutrikti dėl didžiulio gaisro  (1)

Kompaniją Samsung laikas nuo laiko persekioja nelaimės. Anksčiau šaltiniai pranešė, kad kompanija susidūrė su biometrinių daviklių, skirtų Galaxy S5 skeneriams, deficitu. Dabar tapo žinoma, kad naujojo flagmano tiekimas gali smarkiai sutrikti dėl didžiulio gaisro.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujienų agentūra AnewsA praneša, kad vieno iš stambaus Samsung tiekėjo gamykloje P. Korėjos Ansono mieste įvyko gaisras, kurio metu teko evakuoti apie 15 žmonių. Gaisras buvo likviduotas tik po 6 valandų, gaisrą gesino 264 žmonės, pasitelkę apie aštuoniasdešimt specialiosios technikos vienetų.

Pranešama, kad gaisro metu išdegė gamybinės patalpos ir sandėliai. Buvo sunaikinta įranga ir praktiškai visos sandėliuose sukauptos medžiagų ir sisteminių plokščių atsargos, dalis jų buvo skirta ir Galaxy S5. Preliminariais duomenimis, nuostoliai siekia apie $1 mlrd.

Daugelis ekspertų mano, kad dėl gaisro Galaxy S5 pardavimų pradžia bus labai komplikuota. Vis tik oficialūs Samsung atstovai paskubėjo patikinti, jog Galaxy S5 sisteminės plokštės gaminamos ne tik Ansone, tuo tarpu flagmano prekyba prasidės kaip ir numatyta anksčiau – 2014 m. balandžio 11 d.

Priminsime, kad Galaxy S5 buvo pristatytas vasario 25 d. parodoje MWC 2014 (Barselona, Ispanija). Išmanusis telefonas gavo 5,1“ Full HD AMOLED ekraną, procesorių Snapdragon 801, pirštų atspaudų skenerį ir pulso matuoklį. Lietuvoje Galaxy S5 kaina turėtų būti panaši, kaip ir Galaxy S4 pasirodymo metu – apie 2300 litų.

Jeigu ir pritrūktų Galaxy S5, turbūt nebus didelės problemos įsigijus ir Galaxy S4 - šių modelių techninės charakteristikos nesiskirs taip akivaizdžiai, jog jaustųsi didelis praradimas. Tuo labiau, jog Galaxy S4 dėl nuolaidų jau yra pigesnis už naująjį flagmaną - čia galite susipažinti su dabartinėmis Galaxy S4 šeimos atstovų lietuviškomis kainomis.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: