Pilnas Watch Dogs perėjimas užtruks apie 100 valandų (Video)  (0)

Žaidimo Watch Dogs kūrybinis direktorius Jonathan Morin savo Twitter paskyroje pranešė, kad jei potencialūs žaidėjai imsis pereiti būsimą projektą, tai gali šiek tiek užtrukti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jonathan Morin pareiškė, kad Watch Dogs siužetinės linijos perėjimas, priklausomai nuo kiekvieno žaidėjo individualaus stiliaus, gali tęstis apie 35-40 valandų, tuo tarpu pilnas perėjimas užtruks iki 100 valandų. Skamba gana šauniai, ir svarbu, kad tai nebūtų eilinis reklaminis triukas.

Watch Dogs siužetas remiasi informacinių karų koncepcija, kuri tampa vis aktualesnė. Veiksmo vieta – alternatyvus Čikagos miestas, kuris vienas pirmųjų ėmė naudoti superkompiuterį, žinomą kaip CtOS (Central Operating System). Šis valdo viską, kas vyksta mieste, turi gigantišką duomenų bazę apie visus gyventojus.

Toks technologinis proveržis pagrindiniam žaidimo herojui Eidenui Pyrsui, patyrusiam hakeriui, leidžia pasinaudoti mobiliu įrenginiu ir pusei miesto išjungti elektrą arba gauti duomenų apie kiekvieną gyventoją.

Pasaulinė Watch Dogs premjera įvyks gegužės 27 d., žaidimas skirtas tokioms platformoms, kaip PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(1)

Komentarai (0)