Google vadovas: Pinigai labdarai? Nesąmonė! Geriau atiduosiu E. Muskui  (34)

Vienas iš „Google“ įkūrėjų ir dabartinis kompanijos generalinis direktorius Larry Page’as pateikė netikėtą idėją apie tai, kas turėtų nutikti su jo milijardais, jeigu jis staiga mirtų. Šis turtuolis jokiu būdu tų pinigų neatiduotų filantropinei organizacijai, kuri finansus iššvaistytų Afrikos vaikams nuo bado gelbėti – jau geriau jis visus savo pinigus perduotų Elonui Muskui – bendrovių „Tesla“, „SpaceX“ ir „Solar City“ įkūrėjui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konferencijoje TED kalbėdamasis su vedėju Charlie Rose’u L. Page’as sakė, kad norėtų savo pinigus atiduoti tokiems kapitalistams, kaip E. Muskas – žmonėms su didelėmis idėjomis, galinčiomis pakeisti pasaulį, rašo wired.com.

L. Page’o manymu, E. Musko vizija nukeliauti į Marsą „suteikti žmonijai atsarginį variantą“ yra įkvepianti. „Tai yra įmonė. Ir tai būtų filantriopiška“.

Vėliau L. Page’as netgi ragino visus turtuolius pinigus aukoti ne labdaros fondams, o korporacijoms, kurios nori padaryti ką nors, kas būtų svarbu visam pasauliui.

Nežinia, ar „Google“ vadovas kalbėjo tiesiogiai, ar perkeltine prasme. Tačiau panašu, kad jis nori akcentuoti kai ką svarbaus: tinkama veikla užsiimanti bendrovė, turinti tinkamą vadovą, gali smarkiai pakeisti žmoniją ir pasaulį, rašo „Business Insider“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(13)
(0)
(0)

Komentarai (34)

Susijusios žymos: