Samsung pristatė naujus planšetinius kompiuterius Galaxy Tab 4  (6)

Balandžio 1-ąją, Samsung pristatė naujus planšetinius kompiuterius – Galaxy Tab 4. Tai nebuvo pokštas. Pristatyti trys nauji mobilūs įrenginiai su 7“, 8“ ir 10.1“ ekranų įstrižainėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujose planšetėse įdiegti 4 branduolių 1.2 GHz procesoriai, operacinė sistema Android 4.4. Kompiuteriai palaikys 4G, tačiau 7“ ir 10“ modelius bus galima tik su 3G technologija. Naujieji Tab turės 16 GB vidinės atminties, o 7“ modelį bus galima įsigyti ir su 8 GB duomenų kaupikliu, rašo portalas CNet.

Visų trijų modelių ekranų raiška yra 1280×800 taškų. 7“, 8“ ir 10“ ekranų taškų tankumas atitinkamai bus 215, 188 ir 149 ppi. Planšetiniuose bus įdiegtos 3 MP pagrindinės kameros bei VGA raiškos priekinės kameros.

Kada bus galima įsigyti planšetinius, neatskleista, kaip ir tai, kiek jie kainuos. Kompiuteriai pakeis Tab 3 seriją ir bus pardavinėjami kartu su TabPro, Note ir NotePRO planšetiniais. Taigi jei norėsite įsigyti naują Samsung planšetinį kompiuterį, pasirinkimo jums tikrai netruks.

Tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su dabar Lietuvoje prekiaujamų Samsung planšetų pasiūla, techninėmis charakteristikomis ir kainomis.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (6)