Samsung sąmoningai melavo apie parduotų planšečių kiekius  (7)

Kompanija Samsung paprastai laikoma vienu didžiausių pasaulyje planšetinių kompiuterių gamintojų. Tiesa, naujausi duomenys leidžia manyti, kad P. Korėjos technologijų gigantas sąmoningai melavo apie parduotų firminių planšečių kiekius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nauja informacija pasirodė teismo procese, kuriame Apple kaltina Samsung patentų pažeidimu. Paviešinti slapti dokumentai rodo, kad korėjiečių kompanija neteisingai nurodydavo parduotų Galaxy Tab planšečių kiekius, ir tai darė nuo pat to momento, kai pradėjo pardavinėti Android pagrindu sukurtus Galaxy serijos planšetinius kompiuterius.

Leidinio Fortune teigimu, paviešinti vidiniai Samsung dokumentai, kuriuose kalbama apie 2011 m. laikotarpį, rodo, jog iš tikrųjų kompanijos planšečių pardavimai buvo gana žemi. Jei tuomet buvo skelbta, kad JAV buvo parduota 2 mln. vienetų per šešias savaites, tai dabar aiškėja, kad per visus 2011 m. buvo realizuota vos 1 mln. Galaxy Tab egzempliorių.

Šiandien Samsung taip pat vadinama antru pagal dydį pasaulyje planšetinių kompiuterių gamintoju, tačiau ar kas nors patikės tokiais žodžiais po realių skaičių paviešinimo?

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (7)