Publikuotas žaidimo „EVE Online“ vaizdo klipas „The Prophecy“ (Video)  (3)

Kompanija CCP Games kasmetiniame renginyje Fanfest 2014 publikavo naują vaizdo klipą, kuris priklauso MMO žaidimui EVE Online. Kaip ir dera tokiam projektui, matyti gana plati kosminių kovų scena su įvairiausios ginkluotės naudojimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad visai neseniai paaiškėjo apie tai, jog Eve: Valkyrie – naujasis EVE visatos žaidimas – pakeitė varikliuką. Nuo šiol projektas naudos ne Unity, bet Unreal Engine 4, teigia puslapis Polygon. Kiek visa tai pakeitė žaidimą, galima matyti paskutiniame vaizdo klipe.

Eve: Valkyrie yra kosminio naikintuvo arkadinis simuliatorius. Realistiškas vaizdas iš kabinos, dinamiškos kovos meteoritų juostose, nuostabus ūkų ir planetų vaizdai – visa tai leidžia kalbėti apie tikrai patrauklų žaidimą.

Eve: Valkyrie pokyčius žaidimo vyriausias dizaineris pakomentavo taip: „Aš ne verslininkas, man tiesiog jis [Unreal Engine 4] yra puikus varikliukas, kuris puikiai piešia žaidimą. Jis man leidžia atskleisti viską, ko aš noriu, ir visa tai su instrumentais, kurie man pažįstami.“ Įdomu tai, kad žaidimas palaikys virtualios realybės akinius Oculus Rift ir Sony Project Morpheus.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (3)