„Samsung“ inovacijos: 1,5 TB kaupiklis dalija „Wi-Fi“  (4)

Bendrovė „Samsung“ pranešė, kad jos padalinys „Samsung HD“ pradėjo tiekti rinkai naują įrenginį „Samsung Wireless“. Tai 1,5 TB talpos mobiliems vartotojams skirtas išorinis kietasis diskas su „Wi-Fi“ prieigos funkcija, suteikiančia galimybę prie jo vienu metu prisijungti 5 „Wi-Fi“ įrenginiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak gamintojų, „Samsung Wireless“ išsiskiria nedideliu dydžiu ir svoriu. Jis esą pirmiausia skirtas išmaniųjų telefonų ir planšečių naudotojams, nes jų kaupiklių talpa yra gana ribota. Tuo tarpu „Samsung Wireless“ suteikia patogią ir sparčią prieigą prie savo failų ir leidžia pasiimti su savimi HD kokybės filmų kolekciją ar kitus didelės apimties duomenis.

Pranešama, kad „Samsung Wireless“ yra suderinamas su „Android 2.3“ ir naujesnėmis šios OS versijomis, o taip pat su „Windows XP SP2/Vista/7/8“, „Mac OS X 10.6“ bei naujesnėmis versijomis. „Samsung Wireless“ akumuliatoriaus talpos pakanka iki 7 val. nepertraukiamo naudojimo.

Per USB 3.0 jungtį prie šio kaupiklio galima prijungti telefonus ar kitus mobiliuosius įrenginius ir taip įkrauti išsekusias jų baterijas. Prireikus per šią jungtį „Samsung Wireless“ galima prijungti ir prie kompiuterio.

Be to, „Samsung Wireless“ gali veikti ir kaip prieigos prie vietinio „Wi-Fi“ tinklo stotelė, dalijanti kitiems įrenginiams „Wi-Fi“ ryšį. Pranešama, kad šis kaupiklis kainuoja apie 179 JAV dol.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(21)
(0)
(21)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: