Naudingos „Samsung Galaxy S4“ funkcijos, apie kurias galbūt nežinojote  (0)

„Samsung Galaxy S4“ yra vienas iš žinomiausių ir populiariausių išmaniųjų telefonų rinkoje. Lietuvoje šis modelis taip pat tikrai populiarus ir viena iš to priežasčių – funkcijų šiame įrenginyje gausa. Ar tikrai žinote viską apie savo „Galaxy S4“? Pateiksime jums keletą „Galaxy S4“ funkcijų, kurių, galimai, iki šiol nenaudojote.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išjunkite „S Voice“ greitesniam namų mygtuko atsakui

Ko gero žinote, jog du kartus paspaudę namų mygtuką, jūs atsidursite „S Voice“ programėlėje. Tačiau būtent tai sukuria šiokį tokį namų mygtuko pagrindinės funkcijos vėlavimą. Jeigu savo virtualaus asistento dažnai nenaudojate, o toks vėlavimas jums visiškai nepatinka, „S Voice“ pasiekimą naudojant namų mygtuką galima nesunkiai išjungti. Užeikite į „S Voice“, spustelėkite meniu mygtuką, „Nustatymai“ ir atžymėkite „Atidaryti per namų mygtuką“ punktą.

Oro gestai

Jeigu savo pranešimų juostoje matote, jog gestai oru yra įjungti, jūs galite panaudoti tokias funkcijas, kaip:

  • Greitas žvilgsnis: mostelėkite savo ranka virš ekrano ir pamatykite laiką, baterijos įkrovos lygį, praleistus skambučius ir t.t.
  • Slinkimas oru: naršykite po tinklalapius, knygas ar sąrašus net neliesdami ekrano!
  • Skambučio priėmimas oru: priimkite arba atmeskite įeinančius skambučius.

Dalinkitės per „Group Play“

Naudodami „Group Play“ jūs galite nesudėtingai dalintis nuotraukomis, vaizdo įrašais ir kita medija net su keturiais įrenginiais vienu metu!

Kelių langų režimas

Aktyvuokite kelių langų režimą laikydami „back“ mygtuką, pasirinkite programėles ir jas įjunkite. Savo programėlių langus galėsite didinti, mažinti, išjungti, įjungti ir t.t. Telefonai savo funkcionalumu jau tikrai vejasi kompiuterius, tiesa?

„WatchON“ – valdykite savo televizorių telefonu

Su šia programėle galėsite valdyti savo televizorių – pultelio ieškoti nebereikės. Tiesiog įveskite savo pašto kodą, savo TV paslaugų tiekėją ir televizoriaus gamintoją – štai ir viskas! Jau galite valdyti savo televizorių tiesiog telefonu!

Fiksuokite nuotraukas naudodami balsą

Dažnai pamirštama, bet tikrai naudinga „Samsung“ funkcija – tiesiog pasakykite „cheese“ ir telefonas užfiksuos nuotrauką. Ši funkcija yra itin pravarti, jeigu reikia užfiksuoti grupinę nuotrauką, tačiau fotografo nerandate.

Blokuokite erzinančius skambučius

Jeigu jums atsibodo įkyraus žmogaus skambučiai, turėdami „Samsung Galaxy S4“, juos galite blokuoti be jokių papildomų aplikacijų: įjunkite telefono programėlę, paspauskite meniu mygtuką, pasirinkite „nustatymai“ ir „skambučių atmetimas“. Nepageidaujamų adresatų numerius saugokite automatinio atmetimo sąraše – skambučius iš šių žmonių galėsite pamiršti visam laikui!

Milžiniškas funkcionalumas – priežastis, dėl kurios tikrai verta rinktis „Samsung“ įrenginius, todėl jeigu jau pasirinkote „Samsung“ aparatą – išnaudokite visas jo galimybes!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(56)
(32)
(24)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: