Ovacijos vienintelei pasaulyje robotų roko grupei! (Video)  (2)

Jei dar nesate girdėję apie pirmąją ir kol kas vienintelę pasaulyje robotų roko grupę „Compressorhead“, galbūt bus įdomu pasižiūrėti naujausio jos pasirodymo vaizdo įrašą. Jis vakar buvo nufilmuotas Maskvoje, „Robot Ball“ pavadintame renginyje dizaino centre ARTPLAY.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2014-05-20 Ovacijos vienintelei pasaulyje robotų roko grupei! (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie šią metalistų grupę iš Vokietijos jau rašėme ir anksčiau. Sudarytai iš trijų narių: „Stickboy“ (mušamieji, 4 rankos), „Bones“ (bosinė gitara, 4 pirštai), „Fingers“ (gitara, 79 pirštai) „Compressorhead“ publikos dėmesį padeda pelnyti ir fiziniai rankų bei pirštų skaičiaus pranašumai lyginant su dvikojais ir dvirankiais muzikantais, ir išskirtinė išvaizda scenoje.

Šie robotai pagaminti iš metalo laužo, jų galūnes ir pirštus valdo elektropneumatinė sistema, o muzikuoti leidžia MIDI sąsaja. Beje, pradinėje „Compressorhead“ sudėtyje buvo ir dvi metalinės merginos, kurios šokdavo koncerto metu ir scenoje dažniausiai sukiodavosi šalia „Stickboy“. Bet kadangi jos nei dainavo, nei grojo jokiu instrumentu, kitiems grupės nariams atsibodo tuščias jų kraipymasis , ir jos buvo išprašytos iš grupės.

Pasak spaudos leidinių, „Compressorhead“ didžiausią įtaką padarė „Led Zeppelin“, „Hawkwind“, „Motörhead“ ir „Ramones“. O dabar įtaką jie daro patys: ir robotus kuriantiems inžinieriams, ir koncertų organizatoriams, ir žiūrovams. „Compressorhead“ vaizdo klipas su jų atliekama daina „Ace of Spades“ „Youtube“ sulaukė daugiau nei 6 mln. peržiūrų.

Vaizdo klipas „Ace of Spades“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(9)
(3)
(6)

Komentarai (2)