Neįtikėtinos lenktynės: senas ZAZ „kupriukas“ papiktino galingo „Porsche“ vairuotoją (Video)  (1)

Ar esate girdėję linksmų anekdotų apie „Porsche“ ir „Zazą“. Šis vaizdelis, nufilmuotas Klaipėdoje, pakeis istoriją ir iš ZAZ markės automobilių niekas nebesijuoks.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įraše matote istorinį 1967 metų automobilį ZAZ 965 (taip vadinami „Zaporožec“ markės mašinos). Prie raudono šviesoforo sutikęs „Porsche“, „Zazas“ parodė, ką sugeba. Apie „kupriuką“ Automobiliuko savininkas štai taip pristato savo ZAZ 965: „Aš esu automobiliuko ZAZ 965 fanas. Maniškis gavo pravardę „Kupriukas“... Net „facebook“ puslapį jam sukūriau. Automobilis labai linksmas“. „Praėjusio šeštadienio vakarą su žmona nusprendėme surengti bandomąjį važiavimą po vieno iš „kupriuko“ remontų. Viskas ėjosi gerai. Nuvykome į Naujojo uosto gatvę, pasigrožėjome gražiu piešiniu. Po to mums nebepavyko užvesti variklio. Ši bėda jau buvo nutikusi vieną sykį, todėl per daug nepanikavome. Nuėjome pavalgyti. Grįžę užsivedėme iš pirmo karto.

Vėliau laukė smagus pasivažinėjimas Klaipėdos miesto gatvėmis. Kai pamatėme Porsche, stovintį ties šviesoforu, supratome, kad tai – gyvenimo šansas. Todėl nedvejodamas mečiau iššūkį“, - teigia savininkas.

Lenktynių vaizdo įrašą galite pasižiūrėti čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(74)
(48)
(26)

Komentarai (1)