„Prestigio“ pristatė pirmuosius telefonus su „Windows Phone“ operacine sistema  (8)

Pasaulinis mobiliųjų įrenginių, elektronikos prietaisų ir aksesuarų gamintojas „Prestigio“ Taivane surengtoje kompiuterijos parodoje „Computex Taipei“, kuri yra didžiausia Azijoje ir antra pagal dydį visame pasaulyje, pristatė naujus „MultiPhones“ serijos išmaniuosius telefonus, kuriuose veikia „Windows Phone“ operacinė sistema. Tai pirmieji „Prestigio“ telefonai su šia „Microsoft“ platforma, o juose įdiegta naujoji „Windows Phone 8.1“ versija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Prestigio MultiPhones 8400 DUO“ ir „8500 DUO“ įrenginiuose suderinti „Prestigio“ techninės įrangos inžinerijos pasiekimai ir pažangios „Windows Phone 8.1“ savybės. Naujuosiuose modeliuose yra interaktyvios plytelės (angl. „Live Tiles“), „Office“ paketas, „Skype“ pokalbių programa, debesies talpykla „One Drive“, „Xbox“ paslaugos ir kitos programinės naujovės, kurias pristatė „Microsoft“. „Microsoft“ viceprezidentas mobiliųjų įrenginių partnerystėms Nick Parker, kalbėdamas „Computex Taipei“ scenoje pabrėžė, kad „MultiPhone 8500 DUO“ yra svarbi naujausių telefonų su „Windows Phone“ šeimos dalis. „Prestigio MultiPhones 8400 DUO“ ir „8500 DUO“ išmaniuosiuose įrenginiuose integruotas keturių branduolių procesorius, 8 megapikselių (MP) raiškos kamera ir IPS ekranas, užtikrinantis aukštą vaizdo kokybę. Abu telefonai talpina dvi SIM korteles, todėl be papildomų techninių sprendimų galima patogiai atskirti asmeninius ir darbinius skambučius. „Pristatydami „MultiPhones“ serijos įrenginius su „Windows Phone“ išplečiame pasirinkimo galimybes „Prestigio“ klientams. Jie nori turėti didelį pasirinkimą ir būtent tai mes pasiekiame užmezgę šią naująja partnerystę su „Windows Phone“ gamintoju ”, – sakė „Prestigio“ verslo plėtros vadovas Baltijos ir Skandinavijos šalims Vykintas Žilinskas.

„Windows Phone 8.1“ įrenginiuose vartotojai ras interaktyvias plyteles, kurios be paspaudimo pateikia svarbią informaciją, taip pat pranešimų centrą, į kurį centralizuotai suplaukia visi svarbiausi pranešimai ar įvykiai, ir „Senses“ funkciją, kuri prižiūri mobiliųjų duomenų naudojimo apimtis, laisvos atminties kiekį ir baterijos darbą. „Windows Phone 8.1“ pritaikytas ir IT profesionalams: jie gali lengviau valdyti savo įrenginius bei prisijungti prie verslo programų bei paslaugų, pavyzdžiui, paprasčiau įtraukti į sąrašus naujus įrenginius, naudotis iš anksto įdiegtu mobiliojo įrenginio valdymo klientu, naudotis S/MIME galimybe el. pašto šifravimui ir VPN palaikymu.

„Prestigio“ įrenginių pirkėjai bus vieni iš pirmųjų pasaulyje, kurie galės patirti „Windows Phone 8.1“ operacinę sistemą, – sakė „Microsoft“ viceprezidentas pasaulinėms partnerystėms su mobiliųjų įrenginių gamintojais Peter Han. – Nekantriai laukiame momento, kada šią išskirtinai suasmenintą išmaniųjų telefonų naudojimo patirtį galėsime pasiūlyti vartotojams Europoje.”

„Prestigio MultiPhone 8500 DUO“ išmanusis telefonas turi 5 colių (12,7 cm) skersmens IPS ekraną (720x1280), kurį dengia stiprusis „Gorilla“ stiklas, itin atsparus smūgiams ir braižymams. Telefone įdiegtas keturių branduolių 1,2 GHz spartos procesorius ir 1 gigabaitas darbinės atminties (RAM) – su šiais parametrais telefonas veikia labai sparčiai. Modelio priekyje įmontuota 2 MP kamera užtikrina gerą vaizdo skambučių kokybę, o galinė 8 MP kamera su automatinių fokusavimo leidžia džiaugtis puikia telefonu užfiksuotų nuotraukų kokybe. Telefone talpinamos dvi SIM kortelės vartotojui suteiks galimybę pasinaudoti naudingesniais tarifais skambinimui ar mobiliųjų duomenų naudojimui, arba patogiau derinti asmeninį ir darbinį gyvenimą. Lietuvoje „MultiPhone 8500 DUO“ pasirodys 2014 m. liepą ir kainuos apie 599 litų.

„Prestigio MultiPhone 8400 DUO“ turi 4 colių (10,2 cm) įstrižainės IPS ekraną (480x800), tokį pat galingą keturių branduolių 1,2 GHz spartos procesorių, 0,3 MP raiškos priekinę ir 8 MP raiškos su automatiniu fokusavimu galinę kameras, spartų interneto ryšį, talpina dvi SIM korteles ir turi iš anksto įdiegtas „Windows pone“ būdingas savybes. Lietuvoje „MultiPhone 8400 DUO“ pasirodys 2014 m. liepą ir bus pigesnis – 299 litų.

Abiejų telefonų korpuso spalvą bus galima pasirinkti iš juodos ir baltos spalvų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(35)
(5)
(30)

Komentarai (8)