Anonsuotas naujo žanro galvosūkių žaidimas "Talos Principle" (Video)  (0)

Po žaidimo Serious Sam 3: BFE pasirodymo kūrėjai iš studijos Croteam nusprendė šiek tiek paeksperimentuoti ir neplėtoti elementarių šaudyklių koncepcijos, kuri buvo įgyvendinama serijoje Serious Sam.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasirodo, studija Croteam ir leidėjas Devolver Digital atsidūrė visiškai kitame poliuje – naujuoju projektu bus galvosūkis Talos Principle, kuris buvo pristatytas renginyje E3 2014.

Kūrėjai žaidimą priskiria savo sugalvotam žanrui – filosofinis pirmojo asmens galvosūkis, arba FPPP (First Person Philosophical Puzzler). Žaidėjams teks spręsti įvairias dėliones, kurios persipins su „metafiziniu pasakojimu apie intelektą ir gyvenimo prasmę pasmerktame pasaulyje“.

Būtent taip žaidimą apibūdina patys kūrėjai, leisiantys išspręsti apie 120 galvosūkių, kurių sudėtingumo lygis nuolat didės. Visa tai vyks žmonijos griuvėsiuose, tuo tarpu pagrindiniu personažu taps neįvardintas dirbtinis intelektas, kuriam teks suprasti, kas jis toks ir kodėl egzistuoja.

Croteam specialistams padeda FTL ir Swapper scenarijaus autorius Tom Jubert, taip pat Infinite Ocean dizaineris Jonas Kyratzes. Projektas Talos Principle kuriamas varikliuko Serious Engine 4 pagrindu. Debiutas numatytas 2014 m. rudenį, palaikomos platformos – PC (Windows, OS X, Linux) ir PlayStation 4.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(19)
(2)
(17)

Komentarai (0)