Tapo žinoma iPhone 6 baterijos talpa (Video)  (2)

Jau šių metų rudenį kompanija Apple pristatys savo naująjį išmanųjį telefoną – flagmaną, kuris gaus didesnės įstrižainės ekraną. Aišku, didesnis ekranas pareikalaus didesnės talpos baterijos, tačiau puslapis MyDrivers praneša, kad ji padidės nežymiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su Apple planais susipažinę informuoti šaltiniai teigia, kad 4,7″ gausiančio iPhone 6 akumuliatoriaus talpa bus 1800 mAh, tuo tarpu Vakarų žiniasklaida mini panašius rodiklius – 1800-1900 mAh.

Palyginimui, dabartinis Apple flagmanas iPhone 5S, kuris buvo pristatytas 2013 m. pabaigoje, turi 1560 mAh talpos ličio jonų akumuliatorių.

Šaltinių teigimu, iPhone 6 su 5,5″ įstrižainės ekranu (šis modelis turėtų būti pristatytas kartu su 4,7“ variantu) gaus 2500 mAh talpos bateriją. Kiek laiko veiks naujų telefonų baterijos, nepranešama. Antra vertus, čia nemažai įtakos turės programinės ir aparatinės optimizacijos, apie kurias Apple, greičiausiai, praneš tik išmaniųjų telefonų anonso metu.

Naujųjų iPhone baterijos talpa aktuali ne vienam Apple išmaniųjų telefonų vartotojui, kadangi neretai skundžiamasi, kad iPhone gana greitai išsikrauna. Tuo nuolat bando pasinaudoti konkurentai. Pavyzdžiui, Samsung neseniai išleido reklamą, kurioje pašiepiami trumpai veikiantys iPhone ir giriamas naujasis korėjiečių flagmanas:

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: