Amazon bepiločiai skraiduoliai prekes pristatys 80 km/h greičiu  (1)

JAV dar neįsigalioja nauja bepiločių skraidymo įrenginių eksploatavimo taisyklių redakcija, o kampanija Amazon jau kreipėsi į atitinkamas institucijas, kad jai būtų leista bepiločius įrenginius už jos laboratorijos ribų, praneša naujienų agentūra Bloomberg.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iki šiol visi eksperimentai buvo vykdomi šešiose uždarose aikštelėse, arba už JAV ribų. Amazon atstovai paaiškino, jog bepiločių skraidymo įrenginių kūrimo procese dalyvauja geriausia specialistai, tarp kurių net buvęs amerikiečių astronautas.

Šiuo metu kuriami aštuntos ir devintos kartos skraiduoliai, kurie jau neįsitenka į kompanijos laboratorijas. Bandydama įtikinti reguliuojančias institucijas greičiau atlikti teisės aktų pakeitimus, Amazon nurodo, jog entuziastai jau seniai naudoja bepiločius dronus JAV teritorijoje, o kompanija tiesiog seks jų pėdomis.

Sparnuotieji Amazon kurjeriai galės pristatyti prekes iki 2,3 kg maždaug 80 km/h greičiu. Kompanijos teigimu, maždaug 86 proc. prekių neviršija nurodyto svorio, taigi pristatymas oru bus nesudėtingas.

Pristatymas oru leis Amazon sumažinti laiką, per kurį prekė pasieks klientą. Tiesa, JAV reguliuojančios institucijos dar nepateikė savo atsakymo, todėl neaišku, kaip greitai Amazon galės pradėti eksploatuoti savo „oro pajėgas“.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(11)
(0)
(11)

Komentarai (1)