Samsung oficialiai pristatė Galaxy Alpha (Video)  (26)

Po kelių mėnesių laukimo kompanija Samsung oficialiai anonsavo naują išmanųjį telefoną Galaxy Alpha. Įdomu tai, kad apie naujoko technines specifikacijos ir ypatybes žinojome gerokai prieš oficialią premjerą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Samsung Galaxy Alpha gavo 4,7″ įstrižainės, 1280×720 taškų raiškos Super AMOLED ekraną, 8 branduolių firminį procesorių Exynos 5, 2 GB operatyvios atminties, 32 GB duomenų kaupiklį. Deja, microSD kortelių skaitytuvo nėra.

Yra Wi-Fi 802.11ac, NFC, Bluetooth 4.0, mobiliojo ryšio standarto 4G LTE bevielio ryšio adapteriai, rasime 3,5 mm garso išvestį, kelias kameras – 12 MP su LED blykste ir HDR palaikymu gale ir 2,1 MP kamerą priekyje.

Kaip ir dabartinis flagmanas Galaxy S5, naujokas Galaxy Alpha gavo pirštų atspaudų skaitytuvą, integruotą į mygtuką „Home“. Įdiegta operacinė sistema Android 4.4.4 KitKat. Akumuliatoriaus talpa – 1860 mAh.

Samsung Galaxy Alpha gavo ploną, 6,7 mm, korpusą, kurio šonuose – metalinis rėmelis, tačiau nugarėlė padaryta iš plastiko, savo faktūra primenančio matytą Galaxy S5. Svoris – 115 gramų. Bus prieinama juoda, balta, aukso, sidabro ir melsva versija.

Samsung Galaxy Alpha debiutas prekyboje (taip pat ir Lietuvoje) numatytas šių metų rugsėjį. Rekomenduojama kaina mūsų šalyje – apie 2070 litų.

FACEIT. LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(19)
(10)
(9)

Komentarai (26)