Prognozuojamas įspūdingiausias sandoris per visą žaidimų industrijos istoriją  (3)

Activision Blizzard gali įsigyti ne mažiau garsią kompaniją Take-Two Interactive, o tai taptų vienu didžiausių sandorių per visą žaidimų industrijos istoriją. Šio sandorio realia galimybe yra įsitikinęs firmos Benchmark analitikas Mike Hickey, rašo puslapis Digital Spy UK.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kompanijai Activision tai nesukels didelio vargo“, – įsitikinęs analitikas. „Take-Two valdo vieną talentingiausių studijų, o taip pat vieną garsiausių ir populiariausių visame pasaulyje žaidimų serijų. Ir šie žaidimai jiems atneša milijardus.“

Mike Hickey pridūrė, jog kompanijų interesai turi nemažai bendrų sąlyčio taškų ir kinematografijos srityje. Dar 2013 m. gruodį Take-Two vadovas Karl Slatoff teigė, jog labai nori plačiuosiuose ekranuose pamatyti kai kuriuos kompanijos žaidimus.
Savo ruožtu, Take-Two priklausančios studijos Rockstar Games galva Dan Houser ne kartą kalbėjo norintis rasti žmonių, kuriems pavyktų deramai ekranizuoti „Grand Theft Auto“, tačiau panašu, kad viso to dar teks palaukti. Galbūt Activision įkurta kino studija padės realizuoti Take-Two ir Rockstar Games vadovų svajones?

Analitiko teigimu, potencialus sandoris gali būti susijęs ne tik su Take-Two sėkme, tačiau ir su sunkumus patiriančia Activision. Jau ne kartą rašyta apie World of Warcraft prenumeratorių skaičiaus mažėjimą, nuolat silpstančią seriją Call of Duty – visa tai verčią kompaniją ieškoti naujų galimybių.

Mike Hickey įsitikinęs, kad Activision būtų tik į naudą toks pirkinys, kaip Take-Two, kadangi kartu pereitų tokie garsūs prekiniai ženklai ir serijos, kaip Grand Theft Auto, Borderlands, Red Dead. Pastaruosius žaidimus būtų galima sėkmingai ekranizuoti. „Toks žingsnis iš Activision pusės būtų teisingas ir logiškas“, – mano Mike Hickey.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(13)
(2)
(11)

Komentarai (3)