Šonaslydžio profesionalai meistriškai pasilinksmino BMW M235i reklamoje Luco Bessono stiliumi (Video)  (11)

Jei įmanoma pavaizduoti visišką šoninio slydimo beprotiškumą, tai padarė BMW, Pietų Afrikos Respublikos sostinės Keiptauno gatvėse filmuodama savo galingiausio benzininio M automobilio – kupė BMW M235i – reklamą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Penki šonaslydžio profesionalai su naujais BMW 2 serijos sportiškais automobiliais žiedinėje miesto sankryžoje pademonstravo įspūdingus automobilio valdymo sugebėjimus. Tiesa, ši Keiptauno sankryža specialiai filmavimui buvo uždaryta nuo eismo.

Koncerno atstovai teigia, kad šiai automobilių sinchroninei choreografijai sukurti ir įgyvendinti reikėjo ilgo ir skrupulingo pasirengimo tiek iš šonaslydžio meistrų, tiek ir iš filmavimo komandos, kuri turėjo suktis it filmuodama naują Holivudo sensaciją. Priežastis paprasta: reklamos filmavimui BMW suteikė penkis M235i automobilius, kuriuos net ir vairuojant taip ekstremaliai, pavyko išsaugoti sveikutėlius.

M235i yra galingiausia BMW 2-serijos versija, turinti 3 litrų darbinio tūrio 326 AG šešių cilindrų benzininį variklį. Išvystyti 100 km/val. greitį ši BMW kupė gali per 5 sekundes, o maksimalus greitis siekia 250 km/valandą. Nors ir yra galingas, jo vidutinės degalų sąnaudos važiuojant mieste ir užmiestyje yra 8,1 l/100 km, o CO2 emisija 148-142 g/km.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai (11)