Kažkas naujo: perėjimas nuo „Windows 8“ prie „Windows 9“ - nemokamas (Video)  (7)

Į viešąją erdvę po truputį sunkiasi informacija apie naują „Microsoft“ operacinę sistemą „Windows 9“. Žinoma, kad joje bus kelių darbastalių funkcija, kad grįš daugiau ar mažiau įprastas „Start“ mygtukas. O dabar dar ir „Microsoft Indonesia“ prezidentas prasitarė apie vieną iš svarbiausių šios sistemos elementų – kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Indonezijos naujienų svetainė Detik.com rašo, jog šioje šalyje veikiančio „Microsoft“ padalinio vadovas Andreasas Diantoro patvirtino, jog visi „Windows 8“ vartotojai naująją sistemą galės įsidiegti nemokamai, rašo pcworld.com.

Toks „Mirosoft“ sprendimas būtų labai sveikintinas, mat vartotojai vis labiau pripranta, kad operacinių sistemų atnaujinimus jie gauna nemokamai: prie nemokamo gėrio jau įpratę „Android“, „iOS“, „OS X“ sistemų naudotojai. Be to, po neigiamų vartotojų atsiliepimų apie „Windows 8“ „Microsoft“ turėjo imtis papildomų priemonių kad susigrąžintų vartotojų pasitikėjimą. Todėl šiai korporacijai „Windows 9“ - ne tik nauja operacinė sistema, bet ir galimybė pakreipti vartotojų širdis atgal į savo pusę.

Taigi, pasak šaltinių iš Indonezijos, „Windows 9“ kai kuriems vartotojams bus galima atsisiųsti nemokamai – taip pat, kaip atnaujinimus siunčiasi „OS X“ vartotojai, o „Windows 8“ vartotojai jau galėjo atsisiųsti „Windows 8.1“ versiją.

Kol kas nežinoma, ar „Windows 9“ nemokamai galės siųstis ir ankstesnių „Microsoft“ operacinių sistemų naudotojai. Nors „Windows“ sistemų pardavimai šiai korporacijai yra vienas iš svarbesnių pajamų šaltinių, nemokamas sistemos išdalijimas visiems jau esamiems vartotojams padėtų suvilioti juos naudotis naujausia sistemos versija.

Taigi, nors jau kai kurios detalės apie „Windows 9“ jau žinomos, „Microsoft“ dar daug kortų neatskleidė – nežinoma nei oficialaus išleidimo data, nei oficiali kainodara. Galų gale, net ir oficialus pavadinimas nėra paskelbtas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(21)
(1)
(20)

Komentarai (7)