Kas ko vertas: naujasis žaidimas Sniper Elite 3 ištestuotas su AMD Mantle ir DirectX  (0)

Šiuo metu AMD Mantle technologiją palaiko ne tiek daug žaidimų, kaip norėtųsi, tačiau neseniai tokių projektų kiekis neseniai padidėjo: pirmojo asmens šaudyklei Sniper Elite 3 skirtas atnaujinimas atnešė ilgai laukto API Mantle palaikymą, rašo puslapis DSO Gaming.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Studijos Rebellion vyriausiasis programuotojas, atsakingas už seriją Sniper Elite, pažymėjo, kad AMD Mantle dėka PC žaidimų programavimas asmeniniuose kompiuteriuose supanašėja su konsolėms skirtais projektais, o tai leidžia gauti prieigą prie visų aparatinių išteklių, iš kurių galima išspausti viską, kas tik įmanoma. Kūrėjai taip pat publikavo keletą Sniper Elite 3 testų, kurių metu buvo naudojamas DirectX 11 ir Mantle. Galima pastebėti, kad AMD deklaruotas produktyvumo lygio padidėjimas yra žymus tais atvejais, kai daug krūvio tenka centriniam procesoriui, t.y. kai mažos ekrano raiškos.

Esant didelėms raiškoms, aukštiems grafikos nustatymams, skirtumas tarp Mantle ir DirectX jau nėra toks žymus, arba jo apskritai nėra – čia didžiausią vaidmenį atlieka vaizdo plokštė, nors procesoriaus posistemė taip pat išlieka svarbi, nes neleidžia kadrų per sekundę skaičiui nukristi žemiau komfortiško.

Šiuo metu AMD Mantle technologiją palaiko visi žaidimai su varikliuku Frostbite 3, taip pat Star Citizen, Civilization: Beyond Earth и Plants vs. Zombies: Garden Warfare ir Thief. Anot gandų, PC platformai skirta Grand Theft Auto V irgi palaikys minėtą AMD API.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(18)
(5)
(13)

Komentarai (0)