Beprotiškas iPhone 6 Plus populiarumas apvertė aukštyn kojomis visus Apple planus  (4)

Kompanija Apple, matydama, kad planšetofono iPhone 6 Plus paklausa viršijo visus lūkesčius, nusprendė pakoreguoti naujųjų iPhone tiekimo proporcijas, praneša taivaniečių puslapis DigiTimes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaltinio teigimu, Apple ketina padidinti 5,5“ modelio tiekimą, kuris pasižymi ypač didele paklausa, skirtingai nei versija su 4,7“ ekranu. Dalis gamybinių pajėgumų, skirtų iPhone 6, bus atiduota iPhone 6 Plus.

Pranešama, kad komponentų tiekėjų kol kas negali staigiai pakeisti anksčiau priimtų planų, todėl mažmeninės prekybos tinklams teks kurį laiką palaukti, kol iPhone 6 Plus pasiūla pasieks reikiamą lygį, o deficitas bus nebejuntamas.

Beje, mobiliojo ryšio operatoriaus T-Mobile vadovas John Legere pranešė, kad iPhone 6 paklausa yra tiesiog neįtikėtina. Apie tai praneša puslapis AppleInsider. Taip pat jis gana aiškiai pasisakė dėl plačiai eskaluojamos temos, jog iPhone 6 Plus korpusas lengvai sulenkiamas net ir plikomis rankomis. Šią problemą jis pavadino išgalvota ir dirbtinai eskaluojama.

Informuoti šaltiniai taip pat praneša, kad Apple jau dabar ruošia naują procesorių A9, kuris taps ateityje pasirodysiančių iPhone ir iPad pagrindu. Dėl jo gamybos konkuruoja kelios kompanijos: procesorių A8 gaminanti taivaniečių TSMC ir ankstesnis Apple partneris – korėjiečių Samsung.

Šaltinio manymu, Samsung šansai gauti procesoriaus A9 užsakymus yra žymiai mažesni, kadangi kompanijai kilo problemų dėl 14 nm FinFET technologinio proceso. Kadangi A8 užsakymai atiteko vienintelei TSMC, korėjiečių kompanijai bet kokie gamybiniai nesklandumai gali lemti ypač didelių užsakymų netekimą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(14)
(11)
(3)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: