Pigių telefonų atveju Windows Phone yra geresnis sprendimas už Android  (2)

Kinų kompanijos Alcatel viceprezidentas Dan Dery, duodamas interviu britų leidiniui The Guardian, pasidalino savo mintimis, kaip jis įsivaizduoja Microsoft mobilios operacinės sistemos Windows Phone ateitį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dan Dery teigimu, korporacija Microsoft nemažai dėmesio skiria nebrangių mobilių įrenginių segmentui, o šis žingsnis, anot Alcatel viceprezidento, yra visiškai pateisinamas ir suprantamas.

Jo nuomone, biudžetiniuose išmaniuosiuose telefonuose Windows Phone siūlo žymiai geresnę darbo patirtį, nei tai gali pasiūlyti konkuruojančios platformos. Nors jos nebuvo patikslintos, tačiau galima manyti, kad omenyje turėta operacinė sistema Android.

Tokią išvadą Dan Dery daro, remdamasis įvairių mobiliojo ryšio operatorių patirtimi. Dar daugiau, jis mano, kad Windows Phone reikėtų visiškai palikti aukščiausios kainų kategorijos segmentą.

Pati Alcatel visiškai susikoncentravusi ties išmaniaisiais telefonais, kurie kainuoja iki $200 (540 lt). Tarp tokių galima paminėti modelį POP 2, kuris turi 64 bitų procesorių Qualcomm Snapdragon 410.

Kinų kompanijos atstovas mano, kad Microsoft mobili sistema idealiai tinka vartotojams, kurie pirmą kartą keičia paprastą mobilų telefoną į išmanųjį.

Per šiuos metus Microsoft surado apie dvidešimt naujų partnerių, kuriuos patraukė tuo, jog atsisakė imti licencines išmokas už savo operacinės sistemos Windows Phone naudojimą. Tai leido patraukti eilę Indijos, Kinijos ir kitų šalių kompanijų, kurių išmanieji telefonai namų rinkose yra labai populiarūs.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai (2)