„Nokia“ ir „Meizu“ kuria bendrą išmanųjį telefoną  (1)

Po mobiliųjų telefonų verslo skyriaus pardavimo iki 2016 metų „Nokia“ negali išleisti savo išmanaus telefono. Tačiau vakarietiškoji spauda praneša, jog suomiai planuoja apeiti šį draudimą kurdami naują bendrą įrenginį su Kinijos bendrove „Meizu“. „MX4 Supreme“ modelis ko gero taptų legendiniu Suomijos kompanijos kūriniu, kai tuo tarpu „Meizu“ duotų savo logotipą ir korpusą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Meizu“ kompanijos pristatyti „Meizu MX4“ ir „MX4 Pro“ atrodo rimti įrenginiai su galingais elementais ir nėra brangūs. Deja, daugiausiai jie skirti Azijos regiono rinkai. Kinijos gamintojas ketina pakeisti šią situaciją, tačiau bijo, kad jo produktai nepatiks Vakarų klientams. Ir būtent čia pasireiškia „Nokia“ vaidmuo.

Suomijos kompanija pagal „Meizu“ poreikį turėtų sukurti išmanųjį telefoną, kuris atitiktų europietiškojo kliento preferencijas. „Nokia“ kompanijai turėtų atitekti atsakomybė už programinę įrangą ir techninę specifikaciją, o kinai suteiks tik būdingą „MX4/MX4 Pro“ korpusą. Atsižvelgiant į teisinius apsektus naujasis modelis bus išleistas su „Meizu“ logotipu.

Deja, kol kas nežinoma, kada turėtų pasirodyti „MX4 Supreme“. Vakarų spauda taip pat neturi jokio oficialaus patvirtinimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(12)
(33)
(-21)

Komentarai (1)