Anonymous hakeriai paskelbė karą „Islamo valstybei“  (6)

Panašu, kad hakerių bendruomenė Anonymous rimtai prisidėjo prie kovos su ekstremistų organizacija – „Islamo valstybe“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija nulaužė ir ištrynė keletą dešimčių Twitter paskyrų, per kurias, kaip manoma, „Islamo valstybė“ verbavo potencialius teroristus. Apie tai pranešė britų leidinys The Telegraph.

Hakerių bendruomenė per puslapį Pastebin publikavo sąrašą, kuriame yra apie aštuonis šimtus Twitter paskyrų, atjungtų po sėkmingai įvykdytų įsilaužimų. Tuo pačiu metu hakeriai pareiškė, kad tai yra tik dalis pašalintų paskyrų.

Anonymous taip pat pranešė, kad „susidorojo“ su dvylika Facebook paskyrų, kurių savininkai susiję su teroristais, veikiančiais Sirijoje ir Irake. Dauguma paskyrų šiuo metu yra užblokuotos arba laikinai neprieinamos.

Hakeriai įspėjo „Islamo valstybę“, kad ateityje atakuos ir kitus su teroristais susijusius ryšio kanalus. „Mes medžiosime jus, naikinsime jūsų puslapius, paskyras, elektroninius laiškus, viešinsime jūsų asmenybes. Nuo šio momento Internete jums nėra saugios vietos. Į jus bus žiūrima kaip į virusą, o mes – vaistai“, – teigiama pranešime.

Apie savo ketinimus kovoti prieš „Islamo valstybės ir kitų teroristinių organizacijų veiklą hakeriai pranešė po to, kai 2015 m. sausio mėnesio pradžioje Paryžiuje (Prancūzijoje) buvo įvykdyta keletas teroristinių išpuolių.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(74)
(0)
(74)

Komentarai (6)