Kinai pagamino „berėmį“ planšetofoną  (3)

Mažai žinoma Kinijos bendrovė savo oficialiame vietinio socialinio tinklo profilyje paviešino „Serendipity S7“ nuotraukas. Planšetofonas gali pasigirti rekordiškai plonu rėmeliu aplink ekraną – jis yra tik 0,7 mm.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojai naudoja įvairius triukus, kad parduotų savo išmaniuosius telefonus. Dalis bendrovių stengiasi patraukti pirkėjus savo pusėn telefono plonumu – neseniai pristatytas naujas čempionas su 4,7 mm storio korpusu. Kiti varžosi dėl megapikselių skaičius. Taip pat plačiai paplitusi prietaisų su dideliais ekranais gamyba, kuriuos nepatogu valdyti viena ranka, bet ir čia yra būdas kaip surasti aukso vidurį. Naujasis Kinijos bendrovės kūrinys be neįtikėtinai plono rėmelio turi ir 5,5 colių ekraną su apsauginiu stiklu „Gorilla Glass“, kuris užima 86% išmaniojo telefono priekinio skydelio ploto. Palyginimui, „LG G3“, kuris gali būti vadinamas vienu iš labiausiai kompaktiškų išmaniųjų telefoną su tokia pat įstrižaine, siūlo tik 76,4%, beveik toks pat yra ir „Meizu MX4 Pro“ – 74.51%. Jei palyginsime naudingą plotą su pirmuoju „Apple“ planšetofonu, skirtumas bus dar ryškesnis – „iPhone 6 Plus“ ekranas užima 67,8% ploto.

„Serendipity S7“ vartotojus taip pat nudžiugins ne rekordiniu, bet pakankamai patogiu 6,9 mm storiu ir 120 gramų svoriu. Prietaiso matmenys yra 145 х 72 mm. Korpusas gali būti baltos, juodos arba aukso spalvos.

Techniškai išmanusis telefonas vargu ar gali būti vadinamas rekordininku – jo įranga yra pusėtina: keturių branduolių „Qualcomm Snapdragon 400“ procesorius, 2 GB RAM ir 16 GB vidinės atminties, 13 megapikselių pagrindinė ir 5 MPx priekinė kamera ir 2600 mAh baterija.

Naujiena bus parduodama iš karto po kinų Naujųjų metų, o jo kaina dar nebuvo paskelbta. Pirmoji partija bus apribota iki 2000 prietaisų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(30)
(3)
(27)

Komentarai (3)