Nuspręsta stabdyti išskirtinių „Mercedes–Benz G63 AMG 6×6“ modelių gamybą (Video)  (0)

Išskirtinis „Mercedes-Benz G63 AMG 6×6“ visureigis, varomas šešiais ratais, daugiau pardavinėjamas nebebus. „Mercedes-Benz“ nusprendė prekybą šiuo monstru nutraukti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2013-ųjų metų pradžioje pradėtas pardavinėti „Mercedes-Benz G63 AMG 6×6“ visureigis, kuris išvysto 536 arklio galias ir kainuoja apie 300 tūkstančių eurų, pirkėjų daugiau nebepasieks.

Siekiant išlaikyti automobilio vertę rinkoje, buvo nuspręsta gamybą nutraukti, nuo konvejerio nuriedėjus šimtui šio modelio vienetų.

Automobilis pasižymėjo ne tik įspūdinga galia, kuri į visus ratus perduodama per septynių laipsnių automatinę pavarų dėžę, bet ir išskirtiniu susidomėjimu iš Jungtinių Arabų Emyratų ir kitų turtingų šalių užsakovų.

Tuo metu kai rinkoje pasirodė „Mercedes-Benz G63 AMG 6×6“, jis rinkoje buvo vienas brangiausių gamintojo automobilių. Jį savo kaina lenkė tik 379 tūkstančius eurų kainavęs „Mercedes-Benz SLS Electric Drive“.

Neabejojama, kad laikui bėgant šių automobilių kaina ne kris, o kils ir vienas ar kitas egzempliorius atsidurs aukcione.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(16)
(2)
(14)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: