Kai nesiseka, tai nesiseka: nutekėjo net ir oficialūs HTC One M9 reklaminiai klipai (Video)  (0)

Upleaks padarė tikrą išdaigą kompanijai HTC – likus vos kelioms dienoms iki oficialios premjeros publikavo išmanaus telefono One M9 reklaminius klipus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokio tipo informacijos nutekėjimo jau senokai nebuvo. Jau kurį laiką Upleaks teikia žinių apie naujus HTC įrenginius, o antradienį savo YouTube kanale paskelbė tris reklaminius klipus, kuriuose pristatomas taivaniečių flagmanas.

Deja, po kelių valandų klipai buvo pašalinti iš YouTube kanalo, o Upleaks sustabdė savo Twitter paskyrą. Kodėl? Nežinia. Laimei, informacinių technologijų visuomenėje niekas taip paprastai nedingsta. Reklaminius klipus spėjo parsisiųsti TechTastic redaktoriai, kurie paskelbė juos savo kanale kaip vieną filmuką.

HTC klipuose vaizduojamos kameros galimybės, sistemos personalizavimo parinktys bei nauji BoomSound Dolby Audio garsiakalbiai.

HTC One M9 aprūpintas 5 colių full HD ekranu, 8 branduolių 2,0 GHz (tikėtina Snapdragon 810) procesoriumi, 3 GB RAM, 32 GB eMMC atminties duomenims, kurią galima išplėsti microSD (iki 128 GB) kortelių dėka. HTC išmanusis telefonas turi 4 Mpix UltraPixel priekinę ir 20 Mpix galinę kameras, GPS, Bluetooth 4.1, NFC ir 2900 mAh talpos bateriją. One M9 yra tokių išmatavimų: 144.6mm x 69.7mm x 9.61mm bei sveria 157,5 g.

Tikimasi, kad oficialus One M9 pristatymas įvyks jau kovo 1 dieną Barselonoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(38)
(0)
(38)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: