Kinai rodo, kad moka ne tik kopijuoti, bet ir kurti: išmanusis su originaliais sprendimais  (3)

Kinijos kompanija LeTV, iš esmės negarsėja telefonų gamyba, tačiau mobiliųjų įrenginių rinka yra tokia didelė ir pelninga, kad daug kompanijų, kurios teoriškai veiklą vykdo kituose segmentuose nusprendžia įvesti į rinką asmenines tokio tipo konstrukcijas. Nepaisant to, kad įrenginys, apie kurį pranešė LeTV nebus plačiai platinimas, dėmesį atkreipia tai, kad jis pasižymi kone berėmiu korpusu ir turi C tipo USB jungtį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, minimalaus pločio korpuso pritaikymas nėra visiškai naujas sprendimas, nes jau keletas gamintojų savo pasiūloje turi tokių telefonų, tačiau pasirinkimas vis dar yra nedidelis, todėl kiekvienas naujas modelis yra sutinkamas entuziastingai. Reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad išskyrus siaurus šoninius rėmelius LeTV planšetofonas taip pat turi nedaug vietos virš bei po ekranu. Tai ledžia maksimaliai padidinti ekrano dydį nežymiai didinant viso korpuso išmatavimus. Kol kas neatskleista visų šio naujojo įrenginio duomenų, tačiau jau yra žinoma, kad jis bus aprūpintas 5,5 colių ekranu su 1920 x 1080 pikselių skiriamąja geba, aštuonių branduolių procesoriumi (labiausiai tikėtina, kad tai bus MediaTek) su 2,2 GHz taktiniu dažniu, 2 GB RAM, turės 13 MP galinę ir 5 MP priekinę kameras, 16 GB integruotos atminties duomenims su galimybe ją išplėsti microSD dėka bei du lizdus SIM kortelėms. Planšetofonas turėtų veikti su Android operacine sistema, tačiau kokia tiksli operacinės sistemos versija bus naudojama kol kas nežinoma. Paslaptimi taip pat išlieka akumuliatoriaus talpos parametras bei galutinis įrenginio pavadinimas.

Vienas ryškiausių šio įrenginio elementų yra C tipo USB jungtis, nes iki šiol jos nebuvo nei viename Android įrenginyje. Galutinai planšetofonas prekyboje turėtų pasirodyti balandį, tačiau abejojama tuo, kad kada nors šis įrenginys peržengs Kinijos teritorijoje ribas. Tačiau pasiteisinusių idėjų sienos neužlaikys, tad gali būti, jog panašių sprendimų sulauksime ir iš didžiųjų gamintojų. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(11)
(8)
(3)

Komentarai (3)