„Galaxy S6 Edge“ ekranas – nesudaužomas?  (3)

Internete sparčiai populiarėja vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota šis tas neįtikėtino: ant kieto paviršiaus kelis sykius nusviestas išmanusis telefonas „Galaxy S6 Edge“ lieka visiškai nepažeistas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei video nėra sumontuotas, tai gali reikšti, kad nedūžtančių išmaniųjų era – jau visai netoliese.

Naujausio „Samsung“ flagmano ekraną saugo „Gorilla Glass 4“ stiklas, kurio atsparumas smūgiams ir įbrėžimams, lyginant su ankstesnėmis versijomis ir konkurentais, yra išties įspūdingas. Visgi vargu ar kas išdrįstų tikėtis, kad kelis sykius jėga numetus telefoną ant kieto paviršiaus šis išliks be menkiausio įbrėžimo.

Būtent tai atliekama internete plintančiame trumpame vaizdo įraše. Telefonas, rodos, nesunkiai ištveria smūgius ir toliau sėkmingai veikia.

Vaizdo įrašo komentatoriai stebisi įrenginio ištvermingumu, tiesa, kai kurie internautai dvejoja, ar jis nėra sumontuotas. Labiausiai užkliūna tai, kad mažiau nei pusę minutės trunkančio įrašo pradžioje atrakinus telefoną laikrodyje įsijungia 12 val. 11 min., o pakėlus jį po numetimų jau rodoma 12 min. Vieni tai laiko įrodymu, kad įrašas sumontuotas. Kiti įsitikinę, kad laikas pirmąjį kartą persijungė dėl programėlės vėlinimo (angl. lag).

Net jei šis video yra tikras, tai tikrai nereiškia, kad sudaužyti „Galaxy S6 Edge“ neįmanoma. Įrodymas – žemiau pateiktas vaizdo įrašas: jame telefonas tol mėtomas ant betono, kol jo ekranas neatlaiko ir suskilinėja (tai įvyksta maždaug 5 minutę). Jo autorius teigia, kad lemtingas smūgis buvo telefonui trenkusis į kietą paviršių sulenktąja dalimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(34)
(4)
(30)

Komentarai (3)